Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Boot Manager not showing up after installation #33

Open
ghost opened this issue Jan 2, 2017 · 2 comments
Assignees
Labels

Comments

@ghost
Copy link

@ghost ghost commented Jan 2, 2017

After installing Xubuntu using Wubi on a Windows 10 machine (UEFI), no boot menu appears after reboot and the PC boots straight into Windows 10.

@hakuna-m hakuna-m added the question label Jan 2, 2017
@hakuna-m hakuna-m self-assigned this Jan 2, 2017
@hakuna-m

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

@hakuna-m hakuna-m commented Jan 2, 2017

#15 is a similar issue.

In short summary: In UEFI mode Wubiuefi uses UEFI boot menu. see wiki.

Wubiuefi sets a timeout of 10 seconds for UEFI boot menu by default, but some UEFI firmwares ignore that setting. If your firmware ignores that setting you should be able to press special keys to display the UEFI boot menu. The matching keys should be described in the manual of your computer.

Another method is to change UEFI boot menu with programs like EasyUEFI.

@melogenesis

This comment has been minimized.

Copy link

@melogenesis melogenesis commented Jun 14, 2017

I have same problem :(

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.