New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

autoGenerate=false not working as expected #108

Open
jamtay opened this Issue Jan 16, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@jamtay

jamtay commented Jan 16, 2018

Tried setting autoGenerate to false but when this happened the crumb was never checked (Could update the hidden form field with any value and not get a 403 forbidden)

I had already globally set the crumbOptions but to fix this I also had to add an empty object for config.plugins.crumb for every route. With this changed autoGenerate worked as I expected but I am confused about why I have to add config.plugins.crumb to every route to fix this?

@jspath jspath referenced this issue Feb 28, 2018

Closed

Auto generate fix #1

@spanditcaa

This comment has been minimized.

Member

spanditcaa commented Apr 26, 2018

This appears to be a duplicate of #94 -- @jspath is the PR you referenced in pangeamedia a fix, or workaround for crumb?

@jspath

This comment has been minimized.

jspath commented Apr 26, 2018

It's a "fix" that works for us against version 7.0.0 of crumb.

We are old an older version of hapi right now and cannot upgrade to newest crumb.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment