New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Failed opening required error with entity generated via generate:entity:content #2840

Open
clrockwell79 opened this Issue Oct 22, 2016 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@clrockwell79
Contributor

clrockwell79 commented Oct 22, 2016

Hello again! This is on rc6. I have an error showing in my logs related to $entityname.page.inc: Warning: include_once(): Failed opening '/some/web/modules/custom/projects/project_entity.page.inc. The generated file exists in '/some/web/modules/custom/projects/src. I'm not sure if this is generator related or if the generator is putting it where it should, and entity-content.theme.php.twig should include path. If this is a bug, I'd just need a little push in the right direction and I'd be happy to put together a PR.

In the meantime, if someone else experiences this, the fix is simple: just add add the path to my_module_theme().

@jmolivas

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jmolivas

jmolivas Oct 22, 2016

Member

@clrockwell79 feel free to send a PR.

Member

jmolivas commented Oct 22, 2016

@clrockwell79 feel free to send a PR.

@clrockwell79

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@clrockwell79
Contributor

clrockwell79 commented Oct 23, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment