Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

ReaLearn forgets send kind if addressed "By position" #388

Closed
helgoboss opened this issue Jun 17, 2021 · 1 comment
Closed

ReaLearn forgets send kind if addressed "By position" #388

helgoboss opened this issue Jun 17, 2021 · 1 comment
Labels
bug Something isn't working high priority

Comments

@helgoboss
Copy link
Owner

Test project by migman:

MFT_RL_Test.zip

@helgoboss helgoboss added the bug Something isn't working label Jun 17, 2021
@PaddseL
Copy link

PaddseL commented Jul 1, 2021

In my case, this bug occurs regardless of the addressing type.

When saving the preset with the "Save as..." option or restarting Reaper, the send kind is gone.

EDIT:
Decoded the plugins settings from the project file and the setting seems to be saved correctly:

...
"target":{
    "type":3,
    "trackIndex":1,
    "fxAnchor":"id",
    "routeType":"output",
    "useProject":true,
    "moveView":true,
    "seekPlay":true,
    "oscArgIndex":0
 },
...

Maybe there is a problem with restoring it.

EDIT 2:
Just found out that the "By name" option works fine for me.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
bug Something isn't working high priority
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

2 participants