Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

790 lines (749 sloc) 25.121 kB
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/maven-v4_0_0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<parent>
<groupId>org.jboss</groupId>
<artifactId>jboss-parent</artifactId>
<version>5</version>
</parent>
<groupId>org.hibernate</groupId>
<artifactId>hibernate-tools</artifactId>
<version>3.5.0.Alpha-SNAPSHOT</version>
<packaging>jar</packaging>
<name>Hibernate Tools</name>
<description>Hibernate Tools</description>
<url>http://tools.hibernate.org</url>
<issueManagement>
<system>JIRA</system>
<url>http://opensource.atlassian.com/projects/hibernate/browse/HBX</url>
</issueManagement>
<scm>
<connection>scm:git:git://github.com/hibernate/hibernate-search.git</connection>
<developerConnection>scm:git:git@github.com:hibernate/hibernate-search.git</developerConnection>
<url>http://fisheye.jboss.org/browse/Hibernatetools</url>
</scm>
<organization>
<name>Hibernate</name>
<url>http://www.hibernate.org</url>
</organization>
<licenses>
<license>
<name>GNU Lesser General Public License</name>
<url>http://www.gnu.org/licenses/lgpl-2.1.html</url>
</license>
</licenses>
<developers>
<developer>
<id>maxandersen</id>
<name>Max Andersen</name>
<email>max@hibernate.org</email>
<url>http://in.relation.to/Bloggers/Max</url>
</developer>
</developers>
<properties>
<hibernateversion>3.5.6-Final</hibernateversion>
<hibernateJpaversion>1.0.0.Final</hibernateJpaversion>
<project.build.sourceEncoding>UTF-8</project.build.sourceEncoding>
<!-- Default settings for Database connection; to be overridden in db specific profiles -->
<db.dialect>org.hibernate.dialect.HSQLDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>org.hsqldb.jdbcDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:hsqldb:testdb/hsqldb;shutdown=true</jdbc.url>
<jdbc.user>sa</jdbc.user>
<jdbc.pass/>
<jdbc.driver.groupId>hsqldb</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>hsqldb</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>1.8.0.2</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<!-- End of settings for Database connection -->
</properties>
<!--
Graphviz should be installed for junit tests and it's bin dir should
be in classpath
-->
<!-- TODO: is it possible to automate this with maven? -->
<dependencies>
<dependency>
<groupId>org.hibernate</groupId>
<artifactId>hibernate-core</artifactId>
<version>${hibernateversion}</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.hibernate</groupId>
<artifactId>hibernate-annotations</artifactId>
<version>${hibernateversion}</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.hibernate</groupId>
<artifactId>hibernate-entitymanager</artifactId>
<version>${hibernateversion}</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.hibernate.javax.persistence</groupId>
<artifactId>hibernate-jpa-2.0-api</artifactId>
<version>${hibernateJpaversion}</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>javax.transaction</groupId>
<artifactId>jta</artifactId>
<version>1.1</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>commons-logging</groupId>
<artifactId>commons-logging</artifactId>
<version>1.1</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>cglib</groupId>
<artifactId>cglib</artifactId>
<version>2.2</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>junit</groupId>
<artifactId>junit</artifactId>
<version>3.8.1</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>ant</groupId>
<artifactId>ant</artifactId>
<version>1.6.5</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>ant</groupId>
<artifactId>ant-launcher</artifactId>
<version>1.6.5</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.slf4j</groupId>
<artifactId>slf4j-log4j12</artifactId>
<version>1.5.8</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>freemarker</groupId>
<artifactId>freemarker</artifactId>
<version>2.3.8</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.hibernate</groupId>
<artifactId>jtidy</artifactId>
<version>r8-20060801</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.eclipse.jdt</groupId>
<artifactId>org.eclipse.jdt.core</artifactId>
<version>3.2.0-v_671</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.eclipse</groupId>
<artifactId>text</artifactId>
<version>3.2.0-v20060605-1400</version>
<scope>compile</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.eclipse.core</groupId>
<artifactId>runtime</artifactId>
<version>3.2.0-v20060603</version>
<scope>runtime</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.eclipse.equinox</groupId>
<artifactId>common</artifactId>
<version>3.2.0-v20060603</version>
<scope>runtime</scope>
</dependency>
<dependency>
<groupId>jaxen</groupId>
<artifactId>jaxen</artifactId>
<version>1.1</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
<!-- <dependency>
<groupId>com.sun</groupId>
<artifactId>tools</artifactId>
<version>1.5.0_12</version>
<scope>system</scope>
<systemPath>${java.home}/../lib/tools.jar</systemPath>
</dependency> -->
<dependency>
<groupId>${jdbc.driver.groupId}</groupId>
<artifactId>${jdbc.driver.artifactId}</artifactId>
<version>${jdbc.driver.jdbc.driver.version}</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
</dependencies>
<build>
<defaultGoal>install</defaultGoal>
<sourceDirectory>./src/java</sourceDirectory>
<testSourceDirectory>./src/test</testSourceDirectory>
<resources>
<resource>
<directory>src/templates</directory>
</resource>
<resource>
<directory>src/java</directory>
<includes>
<include>org/hibernate/*.dtd</include>
<include>org/hibernate/**/*.properties</include>
</includes>
</resource>
</resources>
<testResources>
<testResource>
<filtering>true</filtering>
<directory>src/testresources</directory>
<includes>
<include>**/*.properties</include>
</includes>
</testResource>
</testResources>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-surefire-plugin</artifactId>
<configuration>
<includes>
<include>**/*Test.java</include>
</includes>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<artifactId>maven-clean-plugin</artifactId>
<version>2.4.1</version>
<configuration>
<filesets>
<fileset>
<directory>testdb</directory>
</fileset>
<fileset>
<directory>test_output</directory>
</fileset>
<fileset>
<directory>toolstestoutput</directory>
</fileset>
</filesets>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
<artifactId>properties-maven-plugin</artifactId>
<version>1.0-alpha-2</version>
<executions>
<execution>
<phase>generate-resources</phase>
<goals>
<goal>write-active-profile-properties</goal>
</goals>
<configuration>
<outputFile>
${project.build.directory}/test-classes/hibernate.properties
</outputFile>
</configuration>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-antrun-plugin</artifactId>
<version>1.4</version>
<executions>
<execution>
<phase>process-resources</phase>
<goals>
<goal>run</goal>
</goals>
<configuration>
<tasks>
<echo></echo>
<copy file="${project.build.directory}/test-classes/hibernate.properties" tofile="${project.build.directory}/test-classes/log4j.properties" />
</tasks>
</configuration>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
<artifactId>build-helper-maven-plugin</artifactId>
<version>1.5</version>
<executions>
<execution>
<id>add-test-source</id>
<phase>generate-sources</phase>
<goals>
<goal>add-test-source</goal>
</goals>
<configuration>
<sources>
<source>./src/testsupport</source>
</sources>
</configuration>
</execution>
<execution>
<id>add-test-resource</id>
<phase>generate-resources</phase>
<goals>
<goal>add-test-resource</goal>
</goals>
<configuration>
<resources>
<resource>
<directory>./src/test</directory>
<includes>
<include>**/*.xml</include>
</includes>
</resource>
<resource>
<directory>./src/testoutputdependent</directory>
</resource>
<resource>
<directory>./src/testsupport</directory>
</resource>
</resources>
</configuration>
</execution>
</executions>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
<version>2.1</version>
<configuration>
<includes>
<include>**/*.java</include>
</includes>
<source>1.4</source>
<target>1.4</target>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-jar-plugin</artifactId>
<version>2.2</version>
<configuration>
<archive>
<!-- <manifestEntries>
<Implementation-Title>${project.name}</Implementation-Title>
<Implementation-version>${project.version}</Implementation-version>
<Implementation-Vendor>hibernate.org</Implementation-Vendor>
<Implementation-Vendor-Id>hibernate.org
</Implementation-Vendor-Id>
<Implementation-URL>http://www.hibernate.org/subprojects/tools.html
</Implementation-URL>
</manifestEntries> -->
</archive>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-javadoc-plugin</artifactId>
<version>2.5</version>
<configuration>
<stylesheetfile>${basedir}/src/javadoc/jdstyle.css</stylesheetfile>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-assembly-plugin</artifactId>
<configuration>
<descriptors>
<descriptor>./src/assembly/dist.xml</descriptor>
</descriptors>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
<pluginManagement>
<plugins>
<!--TODO TEXT. This plugin's configuration is used in m2e only.-->
<plugin>
<groupId>org.eclipse.m2e</groupId>
<artifactId>lifecycle-mapping</artifactId>
<version>1.0.0</version>
<configuration>
<lifecycleMappingMetadata>
<pluginExecutions>
<pluginExecution>
<pluginExecutionFilter>
<groupId>
org.apache.maven.plugins
</groupId>
<artifactId>
maven-antrun-plugin
</artifactId>
<versionRange>
[1.4,)
</versionRange>
<goals>
<goal>run</goal>
</goals>
</pluginExecutionFilter>
<action>
<ignore></ignore>
</action>
</pluginExecution>
<pluginExecution>
<pluginExecutionFilter>
<groupId>
org.codehaus.mojo
</groupId>
<artifactId>
build-helper-maven-plugin
</artifactId>
<versionRange>
[1.5,)
</versionRange>
<goals>
<goal>
add-test-resource
</goal>
</goals>
</pluginExecutionFilter>
<action>
<ignore></ignore>
</action>
</pluginExecution>
<pluginExecution>
<pluginExecutionFilter>
<groupId>
org.codehaus.mojo
</groupId>
<artifactId>
properties-maven-plugin
</artifactId>
<versionRange>
[1.0-alpha-2,)
</versionRange>
<goals>
<goal>
write-active-profile-properties
</goal>
</goals>
</pluginExecutionFilter>
<action>
<ignore></ignore>
</action>
</pluginExecution>
</pluginExecutions>
</lifecycleMappingMetadata>
</configuration>
</plugin>
</plugins>
</pluginManagement>
</build>
<repositories>
<!--
To build Hibernate Tools Core you have to add the JBoss Maven
repository to your settings.xml See also
http://community.jboss.org/wiki/ContributingtoHibernateSearch
-->
</repositories>
<profiles>
<!-- =============================== -->
<!-- Database profiles -->
<!-- =============================== -->
<!-- HSQLDB is the default -->
<profile>
<id>hsqldb</id>
<properties>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.HSQLDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>org.hsqldb.jdbcDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:hsqldb:testdb/hsqldb;shutdown=true</jdbc.url>
<jdbc.user>sa</jdbc.user>
<jdbc.pass />
<jdbc.driver.groupId>hsqldb</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>hsqldb</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>1.8.0.2</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
</properties>
</profile>
<profile>
<id>h2</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.h2database</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>h2</jdbc.driver.artifactId>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.H2Dialect</db.dialect>
<jdbc.driver>org.h2.Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:h2:mem:db1;DB_CLOSE_DELAY=-1;MVCC=TRUE</jdbc.url>
<jdbc.user>sa</jdbc.user>
<jdbc.pass />
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!--
###################################################################
Profiles naming db instances in the Red Hat QA/QE lab First, those
with OSS drivers
###################################################################
-->
<!-- The MySQL 5 test envionment -->
<profile>
<id>mysql50</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>mysql</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>mysql-connector-java</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>5.0.5</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.MySQL5InnoDBDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.mysql.jdbc.Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:mysql://vmg08.mw.lab.eng.bos.redhat.com/hibbrtru</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The MySQL 5.1 test envionment -->
<profile>
<id>mysql51</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>mysql</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>mysql-connector-java</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>5.0.5</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.MySQL5InnoDBDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.mysql.jdbc.Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:mysql://vmg02.mw.lab.eng.bos.redhat.com/hibbrtru</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The MySQL 5.1 Cluster test envionment -->
<profile>
<id>mysql51-cluster</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>mysql</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>mysql-connector-java</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>5.1.8</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.MySQL5Dialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.mysql.jdbc.Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:mysql:loadbalance://dev61.qa.atl2.redhat.com:3306,dev62.qa.atl2.redhat.com:3306/hibbrtru
</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The PostgreSQL 8.2.4 test envionment -->
<profile>
<id>postgresql82</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>postgresql</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>postgresql</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>8.2-504.jdbc3</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.PostgreSQLDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>org.postgresql.Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:postgresql://vmg01.mw.lab.eng.bos.redhat.com:5432:hibbrtru</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The PostgreSQL 8.3.7 test envionment -->
<profile>
<id>postgresql83</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>postgresql</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>postgresql</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>8.2-504.jdbc3</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.PostgreSQLDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>org.postgresql.Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:postgresql://vmg03.mw.lab.eng.bos.redhat.com:5432:hibbrtru</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!--
###################################################################
Then, those with commercial drivers
###################################################################
-->
<!-- The DB2 8.x test envionment (using 9x drivers)-->
<profile>
<id>db2v82</id>
<dependencies>
<dependency>
<groupId>com.ibm</groupId>
<artifactId>db2jcc_license_cu</artifactId>
<version>3.1.57</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
</dependencies>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.ibm</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>db2jcc</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>3.1.57</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.DB2Dialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.ibm.db2.jcc.DB2Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:db2://dev32.qa.atl.jboss.com:50000/jbossqa</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The DB2 9.1 test envionment (using 9x drivers)-->
<profile>
<id>db2-91</id>
<dependencies>
<dependency>
<groupId>com.ibm</groupId>
<artifactId>db2jcc_license_cu</artifactId>
<version>3.8.47</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
</dependencies>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.ibm</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>db2jcc</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>3.8.47</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.DB2Dialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.ibm.db2.jcc.DB2Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:db2://dev67.qa.atl.jboss.com:50000/jbossqa</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The DB2 9.7 test envionment (using 9x drivers)-->
<profile>
<id>db2-97</id>
<dependencies>
<dependency>
<groupId>com.ibm</groupId>
<artifactId>db2jcc_license_cu</artifactId>
<version>3.57.86</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
</dependencies>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.ibm</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>db2jcc</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.jdbc.driver.version>3.57.86</jdbc.driver.jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.DB2Dialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.ibm.db2.jcc.DB2Driver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:db2://vmg06.mw.lab.eng.bos.redhat.com:50000/jbossqa</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The Oracle9i test envionment -->
<profile>
<id>oracle9i</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.oracle</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>ojdbc14</jdbc.driver.artifactId>
<!-- use the 10g drivers which are surprisingly largely bug free -->
<jdbc.driver.version>10.0.2.0</jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.Oracle9iDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>oracle.jdbc.driver.OracleDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:oracle:thin:@dev20.qa.atl.jboss.com:1521:qa</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The Oracle10g test envionment -->
<profile>
<id>oracle10g</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.oracle</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>ojdbc14</jdbc.driver.artifactId>
<!-- use the 10g drivers which are surprisingly largely bug free -->
<jdbc.driver.version>10.0.2.0</jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.Oracle10gDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>oracle.jdbc.driver.OracleDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:oracle:thin:@vmg05.mw.lab.eng.bos.redhat.com:1521:qaora10</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The Oracle11g test envionment -->
<profile>
<id>oracle11g</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.oracle</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>ojdbc5</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.version>11.1.0.7.0</jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.Oracle10gDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>oracle.jdbc.driver.OracleDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:oracle:thin:@dev04.qa.atl2.redhat.com:1521:qaora11</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The Oracle11gRAC test envionment -->
<profile>
<id>oracle11gRAC</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.oracle</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>ojdbc5</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.version>11.1.0.7.0</jdbc.driver.version>
<scope>test</scope>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.Oracle10gDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>oracle.jdbc.driver.OracleDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>
jdbc:oracle:thin:@(DESCRIPTION=(ADDRESS_LIST=(LOAD_BALANCE=ON)(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST=vmg24-vip.mw.lab.eng.bos.redhat.com)(PORT=1521))(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST=vmg25-vip.mw.lab.eng.bos.redhat.com)(PORT=1521)))(CONNECT_DATA=(SERVICE_NAME=qarac.jboss)))
</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The Sybase 15 test envionment -->
<profile>
<id>sybase15</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.sybase</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>jconnect</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.version>6.0.5</jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.SybaseASE15Dialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.sybase.jdbc3.jdbc.SybDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:sybase:Tds:vmg07.mw.lab.eng.bos.redhat.com:5000/hibbrtru</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation />
</properties>
</profile>
<!-- The SQLServer2005 (MS JDBC) test envionment -->
<profile>
<id>mssql2005</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.microsoft.sqlserver</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>msjdbc</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.version>2.0.1008.2</jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.SQLServerDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:sqlserver://dev30.qa.atl.jboss.com:3918</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation>4096</jdbc.isolation>
</properties>
</profile>
<!-- The SQLServer2005 (MS JDBC) test envionment -->
<profile>
<id>mssql2008</id>
<properties>
<jdbc.driver.groupId>com.microsoft.sqlserver</jdbc.driver.groupId>
<jdbc.driver.artifactId>msjdbc</jdbc.driver.artifactId>
<jdbc.driver.version>2.0.1008.2</jdbc.driver.version>
<db.dialect>org.hibernate.dialect.SQLServerDialect</db.dialect>
<jdbc.driver>com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver</jdbc.driver>
<jdbc.url>jdbc:sqlserver://vmg04.mw.lab.eng.bos.redhat.com:1433</jdbc.url>
<jdbc.user>hibbrtru</jdbc.user>
<jdbc.pass>hibbrtru</jdbc.pass>
<jdbc.isolation>4096</jdbc.isolation>
</properties>
</profile>
</profiles>
</project>
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.