New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

DrillDown #6679

Closed
mjnasir opened this Issue May 4, 2017 · 13 comments

Comments

Projects
None yet
7 participants
@mjnasir

mjnasir commented May 4, 2017

Expected behaviour

It should work as it used to work in previos versions like you can drilldown after drilling up

Actual behaviour

DrillDown works once. Upon drilling up its not working with clicking on e.g clicking on column

Live demo with steps to reproduce

Affected browser(s)

@sebastianbochan

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@sebastianbochan

sebastianbochan May 8, 2017

Contributor

I run the scenario:

  1. Demo: http://jsfiddle.net/ghgp4a7a/
  2. Click on a column
  3. Click Back button
  4. I am still able to click on a column / label

Could you update my demo with your code for introducing the issue? Let me know about your browser details

Contributor

sebastianbochan commented May 8, 2017

I run the scenario:

  1. Demo: http://jsfiddle.net/ghgp4a7a/
  2. Click on a column
  3. Click Back button
  4. I am still able to click on a column / label

Could you update my demo with your code for introducing the issue? Let me know about your browser details

@amit1911

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@amit1911

amit1911 May 18, 2017

facing the same issue....this is an issue in 5.0.11 release. I switched to 5.0.9 and it works smoothly.

amit1911 commented May 18, 2017

facing the same issue....this is an issue in 5.0.11 release. I switched to 5.0.9 and it works smoothly.

@pawelfus

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pawelfus

pawelfus May 18, 2017

Contributor

Hi @amit1911
Could you recreate issue in jsFiddle? I have a feeling it's already fixed on our master branch, could you also try this source: http://github.highcharts.com/highcharts.js ?

Thanks!

Contributor

pawelfus commented May 18, 2017

Hi @amit1911
Could you recreate issue in jsFiddle? I have a feeling it's already fixed on our master branch, could you also try this source: http://github.highcharts.com/highcharts.js ?

Thanks!

@amit1911

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@amit1911

amit1911 May 18, 2017

i am using highcharts node package in my project as shown below:-

import Highcharts from 'highcharts';
require('highcharts/modules/drilldown')(Highcharts);

I tested that the issue is not there if i use the source: http://github.highcharts.com/highcharts.js directly. So this might be due to the highcharts node package.

node: v7.10.0
npm: v4.6.1

amit1911 commented May 18, 2017

i am using highcharts node package in my project as shown below:-

import Highcharts from 'highcharts';
require('highcharts/modules/drilldown')(Highcharts);

I tested that the issue is not there if i use the source: http://github.highcharts.com/highcharts.js directly. So this might be due to the highcharts node package.

node: v7.10.0
npm: v4.6.1

@TorsteinHonsi

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@TorsteinHonsi

TorsteinHonsi May 19, 2017

Collaborator

Most likely a duplicate of #6704. Please reopen if the problem appears again.

Collaborator

TorsteinHonsi commented May 19, 2017

Most likely a duplicate of #6704. Please reopen if the problem appears again.

@amit1911

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@amit1911

amit1911 Jul 6, 2017

is this issue fixed in the current deployed version (5.0.12) ? If not, when is the master branch going to be deployed?

amit1911 commented Jul 6, 2017

is this issue fixed in the current deployed version (5.0.12) ? If not, when is the master branch going to be deployed?

@pawelfus

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pawelfus

pawelfus Jul 6, 2017

Contributor

Yes, it is. Version 5.0.12 was released 2017-05-24 (a week after your previous comment). If you have an example when it fails, please let us know.

Contributor

pawelfus commented Jul 6, 2017

Yes, it is. Version 5.0.12 was released 2017-05-24 (a week after your previous comment). If you have an example when it fails, please let us know.

@amit1911

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@amit1911

amit1911 Jul 7, 2017

It still doesn't work properly. https://jsfiddle.net/amit1911/0xzd102v/

Steps to reproduce

  1. Drilldown
  2. Drillup
  3. Drilldown (now it won't work)

amit1911 commented Jul 7, 2017

It still doesn't work properly. https://jsfiddle.net/amit1911/0xzd102v/

Steps to reproduce

  1. Drilldown
  2. Drillup
  3. Drilldown (now it won't work)
@pawelfus

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pawelfus

pawelfus Jul 7, 2017

Contributor

Thank you, you are right, your demo used to work in 5.0.9: https://jsfiddle.net/tgzynvcL/

Contributor

pawelfus commented Jul 7, 2017

Thank you, you are right, your demo used to work in 5.0.9: https://jsfiddle.net/tgzynvcL/

@pawelfus pawelfus reopened this Jul 7, 2017

@pawelfus pawelfus added Regression and removed Duplicate labels Jul 7, 2017

@wraitii

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@wraitii

wraitii Aug 9, 2017

Encountered this too. It still works when clicking on the xAxis label, but not on a point in the demo above (and I confirm the behaviour).

The issue is that some functions you can call during drillUp result in _hadTracking being set to true for the new series, which leads to the series not getting the highcharts-tracker class in the end. If you manually unset that, things work correctly.

wraitii commented Aug 9, 2017

Encountered this too. It still works when clicking on the xAxis label, but not on a point in the demo above (and I confirm the behaviour).

The issue is that some functions you can call during drillUp result in _hadTracking being set to true for the new series, which leads to the series not getting the highcharts-tracker class in the end. If you manually unset that, things work correctly.

@TorsteinHonsi

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@TorsteinHonsi

TorsteinHonsi Aug 10, 2017

Collaborator

Thanks for the input! In this case, calling series.show() from the drillup event causes the problem.

Collaborator

TorsteinHonsi commented Aug 10, 2017

Thanks for the input! In this case, calling series.show() from the drillup event causes the problem.

@RupprechJo

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@RupprechJo

RupprechJo Aug 30, 2017

Still not working on 5.0.14. When will you release a fix? It is open since May!

RupprechJo commented Aug 30, 2017

Still not working on 5.0.14. When will you release a fix? It is open since May!

@TorsteinHonsi

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@TorsteinHonsi

TorsteinHonsi Aug 31, 2017

Collaborator

Sorry, I'm on it. Fails since caf870e.

Collaborator

TorsteinHonsi commented Aug 31, 2017

Sorry, I'm on it. Fails since caf870e.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment