New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Title alignment incorrect when useHTML is enabled in release 6.0.5 #7787

Closed
wonderboyjon opened this Issue Feb 2, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@wonderboyjon

wonderboyjon commented Feb 2, 2018

Expected behaviour

Title alignment with useHTML: true should be the same as it is when using useHTML: false, as it was in release 6.0.4.

Actual behaviour

Title is not aligned centrally when the graph is loaded, and calling reflow() doesn't seem to fix it either.

Live demo with steps to reproduce

Initialise a chart (doesn't seem to matter which type) , ensuring that the title: { useHTML: true } option is set. Having a long graph title helps to make the issue more obvious (though isn't required). When the graph is loaded, you'll see that the title is not aligned properly/centrally.

Working version (on 6.0.4):
Fiddle

Broken version (on 6.0.5):
Fiddle

Product version

Highcharts version 6.0.5

Affected browser(s)

Chrome (tested on v64.0.3282.140)
Firefox (tested on v58.0.1)
Edge
IE 11

@pawelfus

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pawelfus

pawelfus Feb 2, 2018

Contributor

Hi @wonderboyjon

Thank you for reporting the issue.

Internal note:
It's a regression after 6bf7ff5 @TorsteinHonsi

Contributor

pawelfus commented Feb 2, 2018

Hi @wonderboyjon

Thank you for reporting the issue.

Internal note:
It's a regression after 6bf7ff5 @TorsteinHonsi

@TorsteinHonsi

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@TorsteinHonsi
Collaborator

TorsteinHonsi commented Feb 12, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment