New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Just use debug instead of error if the binary_sensor in openuv does not get data #17720

Merged
merged 1 commit into from Oct 23, 2018

Conversation

Projects
None yet
4 participants
@kennedyshead
Contributor

kennedyshead commented Oct 23, 2018

Description:

This will make the unnecessary error spamming go away in log.

Related issue (if applicable): fixes #17716

Checklist:

  • The code change is tested and works locally.
  • Local tests pass with tox. Your PR cannot be merged unless tests pass
@fabaff

fabaff approved these changes Oct 23, 2018

Thanks 🐦

@fabaff fabaff merged commit 0723c7f into home-assistant:dev Oct 23, 2018

5 checks passed

Hound No violations found. Woof!
WIP ready for review
Details
cla-bot Everyone involved has signed the CLA
continuous-integration/travis-ci/pr The Travis CI build passed
Details
coverage/coveralls Coverage remained the same at 93.589%
Details

@wafflebot wafflebot bot removed the in progress label Oct 23, 2018

@kennedyshead kennedyshead deleted the kennedyshead:fix_openuv_error_spam branch Oct 23, 2018

@balloob balloob referenced this pull request Nov 9, 2018

Merged

0.82 #18335

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment