Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

outlook.com only prefixes first selector in a chain of selectors #61

Open
theotherstevenc opened this issue Jul 2, 2019 · 1 comment

Comments

@theotherstevenc
Copy link

commented Jul 2, 2019

It's widely known that outlook.com uses _x as a prefix for any class and id selectors. However, only the first selector included in a chain of selectors is correctly prefixed.

Double Example

.foo.bar { background:green; }

becomes:

.x_foo.bar { background:green; }

The expected outcome would be:

.x_foo.x_bar { background:green; }

Triple Example

.foo.bar.quo { background:green; }

becomes:

.x_foo.bar.quo { background:green; }

The expected outcome would be:

.x_foo.x_bar.x_quo { background:green; }

@hteumeuleu hteumeuleu added the Outlook label Jul 10, 2019

@theotherstevenc

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Sep 4, 2019

Gave this another test today. It is still an active issue within Outlook webmail.

iOS Outlook app is not affected

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.