Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Still having symptoms from issue #3715 #3758

Open
GideonWolfe opened this issue Aug 5, 2019 · 1 comment

Comments

@GideonWolfe
Copy link

commented Aug 5, 2019

I'm submitting a…

[x] Bug
[ ] Feature Request
[ ] Documentation Request
[ ] Other (Please describe in detail)

Current Behavior

I am experiencing the same issues as in the mentioned issue

Expected Behavior

I can see all of my workspaces

Reproduction Instructions

3 monitors, from left to right: 1080p Horizontal, 1440p horizontal, 1080p vertical.
Simply log into i3

Environment

Output of i3 --moreversion 2>&-:

i3 version:  Binary i3 version:  4.16.1 (2019-01-27) © 2009 Michael Stapelberg and contributors
Running i3 version: 4.16.1 (2019-01-27) (pid 1122)abort…)
Loaded i3 config: /home/gideon/.config/i3/config (Last modified: Thu 11 Jul 2019 02:57:47 PM PDT, 2087464 seconds ago)

The i3 binary you just called: /usr/bin/i3
The i3 binary you are running: i3
https://github.com/GideonWolfe/PC-dotfiles/blob/master/.config/i3/config
Logfile URL:

So my last issue was closed under the presumption that it wasn't an i3 issue. However, the problem vanished when I switched to OpenBox. Furthermore, my troubleshooting method may provide some insight into the root cause. The steps to fix the issue are as follors:

  1. Rename your config file to something else
  2. Reboot the machine
  3. Press Esc to skip generating a config
  4. Manually rename the config to config and reload i3

Now, the third monitor has visible workspaces. Note that the reboot step is necessary, as renaming the config and refreshing doesn't work.

- Linux Distribution & Version: Linux archlinux 5.2.5-arch1-1-ARCH
- Are you using a compositor (e.g., xcompmgr or compton): No
@i3bot

This comment has been minimized.

Copy link

commented Aug 5, 2019

I don’t see a link to logs.i3wm.org. Did you follow https://i3wm.org/docs/debugging.html? (In case you actually provided a link to a logfile, please ignore me.)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.