Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Galileo not working in 2.2 final? #4892

Closed
silenec opened this issue Jul 1, 2019 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@silenec
Copy link

commented Jul 1, 2019

When I set gps_ublox_use_galileo = ON and reboot FC, the "Drop ratio" in configurator goes to 99% and FC freezes after a few seconds from reboot.
With gps_ublox_use_galileo = OFF everything works in 2.2
gps_ublox_use_galileo = ON works with iNav 2.1

HW = Omnibus F3 and Beitian BN-180 GPS

Is it just me with this problem?

@issue-label-bot issue-label-bot bot added the BUG label Jul 1, 2019

@issue-label-bot

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jul 1, 2019

Issue-Label Bot is automatically applying the label BUG to this issue, with a confidence of 0.82. Please mark this comment with 👍 or 👎 to give our bot feedback!

Links: app homepage, dashboard and code for this bot.

@stronnag

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Jul 1, 2019

galileo seems content here, albeit MatekF405, BN880 and almost 2.2.1 (but we haven't touched the GPS code afaik).

@DzikuVx

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Jul 16, 2019

Tested on 2.2.1 and I can not reproduce. On the other side, Galileo is now down and unknown when it will go up again. I'm closing it, but if anything new will happen, please let us know

@DzikuVx DzikuVx closed this Jul 16, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.