Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[KSP 1.2] EVA cnaister stopped working #175

Closed
ihsoft opened this issue Oct 13, 2016 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants

@ihsoft ihsoft added the Need testing label Oct 13, 2016

@ghost

This comment has been minimized.

Copy link

commented Oct 13, 2016

Here's the logs, and a quicksave in case that's useful.
I just hacked gravity, went on EVA and used up some fuel, and then tried to refuel with the canister.
After trying to refuel a few times, I alt-F4'd.

Hopefully someone will be able to extract useful info out of the logs. Everything looked pretty uneventful in there to me.

KSP.log.txt
Player.log.txt
quicksave.sfs.txt

@Netrilix

This comment has been minimized.

Copy link

commented Oct 25, 2016

I'm experiencing the same bug. I wanted to test the EVA-11 before I brought it into space, so I stood on the launchpad and burned up all my EVA fuel. I then tried everything I could think of to refuel my Kerbal from the EVA-11 in his inventory, and I couldn't find any way to make it work. I haven't tried it in space, this was my first time trying to use one.

@SPS6

This comment has been minimized.

Copy link

commented Oct 28, 2016

Same, confirming issue, I didn't see anything print to the log.

@ihsoft ihsoft added bug and removed Need testing labels Nov 21, 2016

@ihsoft ihsoft closed this in 15e6dad Nov 21, 2016

@ihsoft ihsoft added this to the 1.3.1 milestone Nov 21, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.