Incorrect flags for some languages #7

Closed
bueltge opened this Issue Jan 2, 2012 · 4 comments

Projects

None yet

4 participants

@bueltge
Member
bueltge commented Jan 2, 2012

The plugin is really great. I noticed that flags are shown incorrectly in the Multisite settings screen.
http://pokit.org/get/?a4a2f7527233324bf6967fd9636f5963.png

For example, my native language, Bosnian, has a flag of The Bahamas instead of Bosnia & Herzegovina. I believe the error occurred because of the different ISO codes for countries and languages. ISO code for Bosnian is 'bs' and for Bosnia it's 'ba'.
This only happens in settings. Flags are displayed correctly on the site.

via http://wordpress.org/support/topic/plugin-multilingual-press-incorrect-flags-for-some-languages

@paddelboot paddelboot was assigned Jan 2, 2012
@paddelboot
Contributor

We are currently mapping all the locales found in the WordPress language file repository. Incorrect flags can be reported here, thank you!

@nullbytes nullbytes was assigned Jan 3, 2012
@phylaxis
phylaxis commented Jan 7, 2012

Not sure if this is technically a bug, but the flag when you select English uses the 'en.gif' image which is the 'English' flag (white with red cross). It would be nice if maybe the selection drop down also offered an English (US) option that would use a US flag image. For now I simply selected English as the blog language and then inserted '/wp-content/plugins/inpsyde-multilingual-press/flags/us.gif' as the 'Blog flag image URL' value.

@paddelboot
Contributor

Should be okay with version 0.7.4a, that I just commited.

@bueltge
Member
bueltge commented Feb 2, 2012

update is fine and go live with 0.7.5a on SVN of wp.org

@bueltge bueltge closed this Feb 2, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment