Websharper debug build fails on a clean get #337

Closed
cata opened this Issue Feb 10, 2015 · 0 comments

Projects

None yet

1 participant

@cata
Contributor
cata commented Feb 10, 2015

Trying to build Websharper in debug. This is on a Win 8.1 x64, .Net 4.5.2, VS2013 update 4
Update: tested this on an additional computer, with the same result

This is what I get on a pristine f9baae7. See also #336 - that is the result I get if I first build the release configuration using build.bat.

To repro:

  • get the latest version
  • msbuild.exe msbuild\WebSharper.proj /p:Configuration=Debug /verbosity:minimal

The result on my machine:

C:\code\em\src\websharper>msbuild.exe msbuild\WebSharper.proj /p:Configuration=Debug /verbosity:minimal
Microsoft (R) Build Engine version 4.0.30319.34209
[Microsoft .NET Framework, version 4.0.30319.34209]
Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.

  Bootstrap -> C:\code\em\src\websharper\build\Bootstrap\Bootstrap.exe
  Installing 'IntelliFactory.Core 0.2.53.68-alpha'.
  Successfully installed 'IntelliFactory.Core 0.2.53.68-alpha'.
  Attempting to resolve dependency 'NuGet.Core (= 2.8.1)'.
  Attempting to resolve dependency 'Microsoft.Web.Xdt (≥ 1.0.0)'.
  Attempting to resolve dependency 'IntelliFactory.Core (= 0.2.53.68-alpha)'.
  Installing 'Microsoft.Web.Xdt 1.0.0'.
  Successfully installed 'Microsoft.Web.Xdt 1.0.0'.
  Installing 'Nuget.Core 2.8.1'.
  Successfully installed 'Nuget.Core 2.8.1'.
  Installing 'IntelliFactory.Build 0.2.55.68-alpha'.
  Successfully installed 'IntelliFactory.Build 0.2.55.68-alpha'.
  Installing 'IntelliFactory.Xml 0.6.51.82'.
  Successfully installed 'IntelliFactory.Xml 0.6.51.82'.
  Installing 'FSharp.Core.3 0.0.2'.
  Successfully installed 'FSharp.Core.3 0.0.2'.
  Installing 'sharpcompress 0.10.3'.
  Successfully installed 'sharpcompress 0.10.3'.
  Package "NuGet.Core" is already installed.
  Installing 'Mono.Cecil 0.9.5.4'.
  Successfully installed 'Mono.Cecil 0.9.5.4'.
  Installing 'AjaxMin 5.8.5172.27710'.
  Successfully installed 'AjaxMin 5.8.5172.27710'.
  Installing 'FsNuGet 1.0.17'.
  Successfully installed 'FsNuGet 1.0.17'.
  IntelliFactory.WebSharper.Build -> C:\code\em\src\websharper\build\Debug\IntelliFactory.WebSharper.Build.exe

  Unhandled Exception: System.TypeInitializationException: The type initializer for '<StartupCode$IntelliFactory-WebSharper-Build>.$Main' threw an exception. -
  --> System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\code\em\src\websharper\build\Release'.
     at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
     at System.IO.FileSystemEnumerableIterator`1.CommonInit()
     at System.IO.FileSystemEnumerableIterator`1..ctor(String path, String originalUserPath, String searchPattern, SearchOption searchOption, SearchResultHandl
  er`1 resultHandler, Boolean checkHost)
     at System.IO.Directory.EnumerateFiles(String path, String searchPattern)
     at IntelliFactory.WebSharper.Build.Main.lib@55T.Invoke(a kind, String name) in C:\code\em\src\websharper\src\build\IntelliFactory.WebSharper.Build\Main.fs
  :line 56
     at <StartupCode$IntelliFactory-WebSharper-Build>.$Main..cctor() in C:\code\em\src\websharper\src\build\IntelliFactory.WebSharper.Build\Main.fs:line 61
     --- End of inner exception stack trace ---
     at IntelliFactory.WebSharper.Build.Main.Start(String[] args) in C:\code\em\src\websharper\src\build\IntelliFactory.WebSharper.Build\Main.fs:line 0
C:\code\em\src\websharper\src\build\IntelliFactory.WebSharper.Build\IntelliFactory.WebSharper.Build.fsproj(19,5): error MSB3073: The command ""C:\code\em\src\w
ebsharper\msbuild\\..\build\Debug\/IntelliFactory.WebSharper.Build.exe" prepare" exited with code -532462766.
@cata cata changed the title from Websharper debug builld fails on a clean get to Websharper debug build fails on a clean get Feb 10, 2015
@Tarmil Tarmil closed this in 5f29089 Mar 3, 2015
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment