Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

New-UDCard - Image Card doesn't display Image #303

Closed
RCDS1 opened this issue Aug 15, 2018 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
3 participants
@RCDS1
Copy link

commented Aug 15, 2018

See example https://www.poshud.com/Card#!

Image card does not display thumbnail image

example image: http://materializecss.com/images/sample-1.jpg

How do you display an image in the New-UDCard?

@v2kiran

This comment has been minimized.

Copy link

commented Aug 15, 2018

Had the same issue this morning and discovered that the new-udcard does set the image but with a height and width of 0px so while it is displayed you cant see it :).

You could either set the height and width parameter values of new-udcard or set the image using UDElement

$image = New-UDElement -Tag img -Attributes @{src=image.jpg} New-UDImage -Image $Image

@adamdriscoll adamdriscoll added the bug label Aug 15, 2018

PSTobiasMueller added a commit to PSTobiasMueller/universal-dashboard that referenced this issue Aug 29, 2018

Fixes ironmansoftware#303
Added Condition to Add Attiribute only if passed as parameter.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.