Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Display Issue Running on LInux #652

Closed
tonyskidmore opened this issue Feb 20, 2019 · 4 comments
Closed

Display Issue Running on LInux #652

tonyskidmore opened this issue Feb 20, 2019 · 4 comments
Labels
bug
Milestone

Comments

@tonyskidmore
Copy link

@tonyskidmore tonyskidmore commented Feb 20, 2019

First off fantastic product!

I was reading the below articles for some data vizualization on a demo project and thought this would be a great mechanism to use Universal Dashboard and Azure Web Apps for Conatiners:

Running Universal Dashboard in a Linux Docker Container

Running Universal Dashboard Docker container in Azure Web Apps for Containers

However, when running UD in the Linux container it was not displaying as I expected. I tried a few variations of base container (Alpine, CentOS, Ubuntu) but with the same results. I have simplified my tests down to running 2 VMs under VMware Workstation on my laptop and accessing UD from the same Chrome browser to the running VMs. Here are the details and the results:

Windows 2012 R2

Install-Module UniversalDashboard.Community -AcceptLicense -Force

$PSVersionTable
Name                           Value
----                           -----
PSVersion                      6.1.3
PSEdition                      Core
GitCommitId                    6.1.3
OS                             Microsoft Windows 6.3.9600
Platform                       Win32NT
PSCompatibleVersions           {1.0, 2.0, 3.0, 4.0...}
PSRemotingProtocolVersion      2.3
SerializationVersion           1.1.0.1
WSManStackVersion              3.0

Get-Module UniversalDashboard.Community -ListAvailable

ModuleType Version    Name                                PSEdition

---------- -------    ----                                ---------
Script     2.3.1      UniversalDashboard.Community        Desk

Start-UDDashboard -Port 1000

image

CentOS Linux release 7.6.1810 (Core)

Install-Module UniversalDashboard.Community -AcceptLicense -Force

$PSVersionTable
Name                           Value
----                           -----
PSVersion                      6.1.3
PSEdition                      Core
GitCommitId                    6.1.3
OS                             Linux 3.10.0-957.5.1.el7.x86_64 #1 SMP Fri Feb 1 14:54:57 UTC 2019
Platform                       Unix
PSCompatibleVersions           {1.0, 2.0, 3.0, 4.0...}
PSRemotingProtocolVersion      2.3
SerializationVersion           1.1.0.1
WSManStackVersion              3.0


Get-Module UniversalDashboard.Community -ListAvailable

ModuleType Version    Name                                PSEdition

---------- -------    ----                                ---------
Script     2.3.1      UniversalDashboard.Community        Desk

Start-UDDashboard -Port 1000

image

Any ideas for the diiference in display?

@adamdriscoll adamdriscoll added this to the 2.3.2 milestone Feb 21, 2019
@adamdriscoll adamdriscoll added the bug label Feb 21, 2019
@adamdriscoll

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@adamdriscoll adamdriscoll commented Feb 22, 2019

There is an issue with the pathing. Internally, the UD server was using a lower case path while the path was actually upper case. This is why it works on windows and not linux.

adamdriscoll added a commit that referenced this issue Feb 22, 2019
@tonyskidmore

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@tonyskidmore tonyskidmore commented Feb 24, 2019

Great thanks Adam for looking at the issues so quickly and resolving it. Any idea when 2.3.2 will be available? I would like to be able to demo with the fix included.

@adamdriscoll

This comment has been minimized.

Copy link
Member

@adamdriscoll adamdriscoll commented Mar 7, 2019

@tonyskidmore Apologies for not replying. 2.3.2 is on the gallery.

@tonyskidmore

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@tonyskidmore tonyskidmore commented Mar 8, 2019

@adamdriscoll yes great thanks I tried it and it fixes my issue and works great - thanks again!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.