Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Accentuated characters not displaying #2021

Closed
cyberduck opened this issue May 9, 2008 · 1 comment
Closed

Accentuated characters not displaying #2021

cyberduck opened this issue May 9, 2008 · 1 comment

Comments

@cyberduck
Copy link
Collaborator

@cyberduck cyberduck commented May 9, 2008

39df389 created the issue

Good morning,

I was please to find your Cyberduck application. It seems to fulfully all my needs, specifically managing my family blog with pictures and videos. Now I happen to be building dynamic albums, previously using a little app called JAlbum.

Being French Canadian, I used accentuated characters in most of my galleries, but in Cyberduck, those appear as special characters, i.e. a question mark in a black lozange...

Now those were uploaded prior to using Cyberduck, so so far it's just a matter of display, but how would your app manage uploading something it cannot handle?

Thanks for any insight you an provide. Best regard and congratulation again on your great work!

Sebastien C.


Attachments

@cyberduck
Copy link
Collaborator Author

@cyberduck cyberduck commented May 10, 2008

@dkocher commented

Try to change the character encoding used. See 'View' → 'Text Encoding'. Try UTF-8 (the default), ISO-8859-1 and Windows-1252. Refer to http://cyberduck.ch/help/en/problems/index.html

@cyberduck cyberduck closed this May 10, 2008
@iterate-ch iterate-ch locked as resolved and limited conversation to collaborators Nov 26, 2021
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants