Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Failing Uploads #3665

Closed
cyberduck opened this issue Sep 3, 2009 · 1 comment
Closed

Failing Uploads #3665

cyberduck opened this issue Sep 3, 2009 · 1 comment

Comments

@cyberduck
Copy link
Collaborator

@cyberduck cyberduck commented Sep 3, 2009

493e26f created the issue

We have never had a problem using Cyberduck before, but it just goes to 1% and stops. After a period of time, it gives a upload failed, broken pipe error.

I ran network diagnostic, and everything is fine. nothing has changed from this end or the receiving end, but it just wont work.

We are running on an IMac, less than a year old, running OSX 10.5.6. It's all up to date.

Please help us.

@cyberduck
Copy link
Collaborator Author

@cyberduck cyberduck commented Sep 3, 2009

@dkocher commented

Please contact your web hosting service provider for assistance. Probably your allocated disk space on the server is full.

Loading

@cyberduck cyberduck closed this Sep 3, 2009
@iterate-ch iterate-ch locked as resolved and limited conversation to collaborators Nov 26, 2021
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants