Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Problems connecting to WebDAV with @ in username #6075

Closed
cyberduck opened this issue Jul 15, 2011 · 1 comment
Closed

Problems connecting to WebDAV with @ in username #6075

cyberduck opened this issue Jul 15, 2011 · 1 comment
Assignees
Labels
bug duplicate webdav
Milestone

Comments

@cyberduck
Copy link
Collaborator

cyberduck commented Jul 15, 2011

3061d9f created the issue

We have used CyberDuck to connect to several WebDAV servers for quite a while now and there has never been an issue. We have accounts that have an "@" symbol in the username (people use their e-mail addresses). In the most recent update, 4.1, on both the Windows and Mac versions, If a person enters their username in the quick-connect menu and presses connect they get the following error (windows version but also occurs on OSX):

DNS Error
No such host is known

If the user does NOT enter their username in the quick connect screen and instead waits for the prompt to enter the username and password and they enter in their username with the @ symbol, it connects without a problem.

Again, this worked fine in 4.0. It is preventing us from using CyberDuck in our organization.

@cyberduck
Copy link
Collaborator Author

cyberduck commented Jul 16, 2011

@dkocher commented

Duplicate for #6066. Please upgrade to the latest snapshot build.

@iterate-ch iterate-ch locked as resolved and limited conversation to collaborators Nov 26, 2021
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Labels
bug duplicate webdav
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

2 participants