Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Files with ü, ä, ö aren't copied #6931

Closed
cyberduck opened this issue Oct 25, 2012 · 1 comment
Closed

Files with ü, ä, ö aren't copied #6931

cyberduck opened this issue Oct 25, 2012 · 1 comment

Comments

@cyberduck
Copy link
Collaborator

@cyberduck cyberduck commented Oct 25, 2012

0795750 created the issue

I access a NAS (ds212j from synology) by Webdav with Cyberduck. I tried to backup many folders at once. All folders with ü, ä, ö were created with a � instead of the Umlaut in the foldername and remained empty - nothing copied inside, although the content didn't have any ü, ä, ö in the filename.
I had to complete the task with WinSCP which handled the Umlaute correctly - but I cannot always afford the time to check whether there was some ö, ä, ü-parts. DSM 4.1 (NAS-OS) supports utf-8 for filenams, cyberduck - according to the settings - too. But it doesn't work in practice.

Thanks for hints or improvements.

By the way: Integration in Explorer (as a folder or a drive) was very nice too.

@cyberduck
Copy link
Collaborator Author

@cyberduck cyberduck commented Oct 29, 2012

@dkocher commented

The server software is sending ISO-8559-1 encoded filenames but advertises UTF-8 in the XML response entity. Please report this bug to the NAS vendor.

Loading

@cyberduck cyberduck closed this Oct 29, 2012
@iterate-ch iterate-ch locked as resolved and limited conversation to collaborators Nov 26, 2021
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant