Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Does not display 1000+ containers #8198

Closed
cyberduck opened this issue Aug 28, 2014 · 3 comments
Closed

Does not display 1000+ containers #8198

cyberduck opened this issue Aug 28, 2014 · 3 comments
Assignees
Milestone

Comments

@cyberduck
Copy link
Collaborator

@cyberduck cyberduck commented Aug 28, 2014

0cbc655 created the issue

When signing in to our production cloud account, it says login successful. Then a few seconds later it disconnects.

We have a test account that only has 20 containers and it works great.

@cyberduck
Copy link
Collaborator Author

@cyberduck cyberduck commented Sep 5, 2014

@dkocher commented

The issue here is most probably that we preload CDN configuration and container size.

@cyberduck
Copy link
Collaborator Author

@cyberduck cyberduck commented Sep 5, 2014

@dkocher commented

As a workaround, set a default path in the bookmark to connect only to a single container.

@cyberduck
Copy link
Collaborator Author

@cyberduck cyberduck commented Sep 17, 2014

@dkocher commented

In babbe06. Please update to the latest snapshot build available.

@iterate-ch iterate-ch locked as resolved and limited conversation to collaborators Nov 26, 2021
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

2 participants