Skip to content
This repository
Fetching contributors…

Octocat-spinner-32-eaf2f5

Cannot retrieve contributors at this time

file 98 lines (85 sloc) 3.563 kb
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>
<configuration>
<startup> <requiredRuntime version="v4.0.21006" /></startup>
  <!--
     Application settings for NUnit-gui.exe. Do NOT put settings
for use by your tests here.
-->
  <appSettings>
    <!--
Specify the location to be used by .NET for the cache
-->
    <add key="shadowfiles.path" value="%temp%\nunit20\ShadowCopyCache" />
    <!--
     Uncomment to specify the url to be used for help. If not used, the
     default value is something like
file://localhost/C:/Program Files/NUnit 2.2/doc/index.html
This setting is provided in case your default browser doesn't
support this format.
-->
    <!-- <add key="helpUrl" value="http://www.nunit.org" /> -->
  </appSettings>

  <!-- Set the level for tracing NUnit itself -->
  <!-- 0=Off 1=Error 2=Warning 3=Info 4=Debug -->
  <system.diagnostics>
<switches>
      <add name="NTrace" value="0" />
</switches>
</system.diagnostics>

  <runtime>
    <loadFromRemoteSources enabled="true" />
    <!-- We need this so test exceptions don't crash NUnit -->
    <legacyUnhandledExceptionPolicy enabled="1" />

    <!-- Look for addins in the addins directory for now -->
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
      <probing privatePath="lib;addins" />
    </assemblyBinding>

    <!--
    The following <assemblyBinding> section allows running nunit under
    .NET 1.0 by redirecting assemblies. The appliesTo attribute
    causes the section to be ignored except under .NET 1.0
    on a machine with only the .NET version 1.0 runtime installed.
    If application and its tests were built for .NET 1.1 you will
    also need to redirect system assemblies in the test config file,
    which controls loading of the tests.
   -->
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1"
       appliesTo="v1.0.3705">

      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System"
                          publicKeyToken="b77a5c561934e089"
                          culture="neutral"/>
        <bindingRedirect oldVersion="1.0.5000.0"
                          newVersion="1.0.3300.0"/>
      </dependentAssembly>

      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Data"
                          publicKeyToken="b77a5c561934e089"
                          culture="neutral"/>
        <bindingRedirect oldVersion="1.0.5000.0"
                          newVersion="1.0.3300.0"/>
      </dependentAssembly>

      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Drawing"
                          publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a"
                          culture="neutral"/>
        <bindingRedirect oldVersion="1.0.5000.0"
                          newVersion="1.0.3300.0"/>
      </dependentAssembly>

      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Windows.Forms"
                          publicKeyToken="b77a5c561934e089"
                          culture="neutral"/>
        <bindingRedirect oldVersion="1.0.5000.0"
                          newVersion="1.0.3300.0"/>
      </dependentAssembly>

      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="System.Xml"
                          publicKeyToken="b77a5c561934e089"
                          culture="neutral"/>
        <bindingRedirect oldVersion="1.0.5000.0"
                          newVersion="1.0.3300.0"/>
      </dependentAssembly>

    </assemblyBinding>

  </runtime>

</configuration>
Something went wrong with that request. Please try again.