New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

unable to set new repository deployment credentials #225

Closed
JaroslavHron opened this Issue Jul 3, 2014 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@JaroslavHron

JaroslavHron commented Jul 3, 2014

I see the problem from issue #224 with plugin version v0.7.4.
Any idea where to check what is wrong?

@JaroslavHron

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@JaroslavHron

JaroslavHron Jul 3, 2014

  • it happens only for new/empty repository
  • observed for 0.7.3 and 0.7.4
  • there is no such problem with 0.7.2

JaroslavHron commented Jul 3, 2014

  • it happens only for new/empty repository
  • observed for 0.7.3 and 0.7.4
  • there is no such problem with 0.7.2

@n-rodriguez n-rodriguez self-assigned this Jul 3, 2014

@n-rodriguez

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@n-rodriguez

n-rodriguez Jul 3, 2014

Member

Hi! Which version of Redmine and Ruby are you running?

Member

n-rodriguez commented Jul 3, 2014

Hi! Which version of Redmine and Ruby are you running?

@n-rodriguez n-rodriguez added the bug label Jul 3, 2014

@n-rodriguez

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@n-rodriguez

n-rodriguez Jul 3, 2014

Member

Ok I think I get it ;)

Member

n-rodriguez commented Jul 3, 2014

Ok I think I get it ;)

n-rodriguez added a commit that referenced this issue Jul 3, 2014

@n-rodriguez

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@n-rodriguez

n-rodriguez Jul 3, 2014

Member

Can you test with the v0.7.4 branch please?

Member

n-rodriguez commented Jul 3, 2014

Can you test with the v0.7.4 branch please?

@JaroslavHron

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@JaroslavHron

JaroslavHron Jul 3, 2014

good job :-) that fixes the problem indeed

JaroslavHron commented Jul 3, 2014

good job :-) that fixes the problem indeed

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment