Pygments is broken on GitHub after jekyll 0.6.0 release #178

Closed
sl4m opened this Issue Jun 23, 2010 · 12 comments

Projects

None yet

3 participants

@sl4m
Contributor
sl4m commented Jun 23, 2010

I'm not sure if this is related to the new jekyll release, but when I pushed a new blog post to my repo and have GitHub re-generate everything, it broke Pygments highlighting.

See http://skim.la/2010/06/18/tic-tac-toe-in-ruby-refactoring-part-3/

@sl4m
Contributor
sl4m commented Jun 23, 2010

It breaks on my other blog too.

See http://skim.cc/2010/06/12/day-1-at-the-8th-light-office/

@sl4m
Contributor
sl4m commented Jun 23, 2010

I just verified it works locally using jekyll 0.5.7, but fails to properly highlight syntax on jekyll 0.6.0

@mojombo
Contributor
mojombo commented Jun 23, 2010

Can you point me at the source for this site so I can further inspect this? Pygments is working for me.

@sl4m
Contributor
sl4m commented Jun 23, 2010
@mojombo
Contributor
mojombo commented Jun 23, 2010

I get the same errors locally (tons of errors from Maruku). What versions of Maruku and Pygments to you have installed locally?

@sl4m
Contributor
sl4m commented Jun 23, 2010

I have maruku 0.6.0 and pygments 1.3.1.

my system ruby with jekyll 0.5.7 and rvm ruby 1.8.7 with jekyll 0.6.0 have identical jekyll dependencies installed:

  • classifier 1.3.1
  • directory_watcher 1.3.2
  • liquid 2.0.0
  • maruku 0.6.0
  • stemmer 1.0.1
  • syntax 1.0.0

with the following exception; I just noticed my newly created rvm ruby 1.8.7 didn't have open4 installed.

@sl4m
Contributor
sl4m commented Jun 23, 2010

I ran both versions again. jekyll 0.5.7 local environment runs without a hitch.

@mojombo
Contributor
mojombo commented Jun 23, 2010

I am now able to reproduce this as working in 0.5.7 and broken in 0.6.0. Will investigate.

@sl4m
Contributor
sl4m commented Jun 23, 2010

thanks much!

@mojombo
Contributor
mojombo commented Jun 23, 2010

I've found the problem and will have a new release out shortly.

@mojombo
Contributor
mojombo commented Jun 23, 2010

Need double quotes for newline character. Closed by 6a60575.

@sl4m
Contributor
sl4m commented Jun 23, 2010

thanks! regenerated the pages and all is well.

@jekyllbot jekyllbot locked and limited conversation to collaborators Feb 27, 2017
This issue was closed.
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.