Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[Bug] %include doesn't work in rules section [sf#116] #117

Closed
lsf37 opened this issue Feb 15, 2015 · 3 comments
Closed

[Bug] %include doesn't work in rules section [sf#116] #117

lsf37 opened this issue Feb 15, 2015 · 3 comments
Labels
bug
Milestone

Comments

@lsf37
Copy link
Member

@lsf37 lsf37 commented Feb 15, 2015

Reported by neurosurg on 2011-10-09 09:12 UTC
in user code section and in syntax declaration it works OK, but not in the last rules section

@lsf37 lsf37 changed the title %include doesn't work in rules section [Bug] %include doesn't work in rules section [sf#116] Feb 15, 2015
@lsf37 lsf37 added this to the jflex bug milestone Feb 15, 2015
@lsf37 lsf37 closed this Feb 15, 2015
@lsf37
Copy link
Member Author

@lsf37 lsf37 commented Feb 15, 2015

Commented by steve_rowe on 2013-12-23 04:53 UTC
I committed a fix in r726.

@lsf37
Copy link
Member Author

@lsf37 lsf37 commented Feb 15, 2015

Updated by lsf37 on 2014-01-16 06:45 UTC

  • status: open --> open-fixed
@lsf37
Copy link
Member Author

@lsf37 lsf37 commented Feb 15, 2015

Updated by lsf37 on 2014-03-01 00:23 UTC

  • status: open-fixed --> closed
@lsf37 lsf37 added bug and removed bug labels Feb 17, 2015
@lsf37 lsf37 modified the milestone: jflex bug Feb 17, 2015
@regisd regisd added this to the 1.5.0 milestone Nov 4, 2017
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.