Permalink
Commits on Sep 14, 2011
  1. darken a bit less for brighter colors, and do not draw a visible shad…

    …ow at all on white as it's very distracting
    committed Sep 14, 2011
Commits on Sep 13, 2011
Commits on Sep 11, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    Conflicts:
    	src/auto/configure
    	src/if_ruby.c
    	src/os_unix.c
    b4winckler committed Sep 11, 2011
Commits on Sep 8, 2011
  1. updated for version 7.3.303

    Problem:    Compilation error.
    Solution:   Correct return type from int to pid_t. (Danek Duvall)
    brammool committed Sep 8, 2011
  2. updated for version 7.3.302

    Problem:    Test 19 fails without 'smartindent' and +eval.
    Solution:   Don't use ":exe". Source small.vim.
    brammool committed Sep 8, 2011
Commits on Sep 7, 2011
  1. updated for version 7.3.301

    Problem:    When 'smartindent' and 'copyindent' are set a Tab is used even
    	    though 'expandtab' is set.
    Solution:   Do not insert Tabs. Add a test. (Christian Brabandt)
    brammool committed Sep 7, 2011
  2. updated for version 7.3.300

    Problem:    Python doesn't parse multi-byte argument correctly.
    Solution:   Use "t" instead of "s". (lilydjwg)
    brammool committed Sep 7, 2011
  3. updated for version 7.3.299

    Problem:    Source code not in Vim style.
    Solution:   Adjust the style. (Elias Diem)
    brammool committed Sep 7, 2011
  4. updated for version 7.3.298

    Problem:    Built-in colors are different from rgb.txt.
    Solution:   Adjust the color values. (Benjamin Haskell)
    brammool committed Sep 7, 2011
  5. updated for version 7.3.297

    Problem:    Can't load Perl 5.14 dynamically.
    Solution:   Add code in #ifdefs. (Charles Cooper)
    brammool committed Sep 7, 2011
  6. updated for version 7.3.296

    Problem:    When writing to an external command a zombie process may be left
    	    behind.
    Solution:   Wait on the process. (James Vega)
    brammool committed Sep 7, 2011
  7. updated for version 7.3.295

    Problem:    When filtering text with an external command Vim may not read all
    	    the output.
    Solution:   When select() is interrupted loop and try again. (James Vega)
    brammool committed Sep 7, 2011
Commits on Sep 5, 2011
  1. updated for version 7.3.294

    Problem:    Patch 289 causes more problems than it solves.
    Solution:   Rever the patch untill a better solution is found.
    brammool committed Sep 5, 2011
Commits on Sep 4, 2011
Commits on Sep 2, 2011
  1. updated for version 7.3.293

    Problem:    MSVC compiler has a problem with non-ASCII characters.
    Solution:   Avoid non-ASCII characters. (Hong Xu)
    brammool committed Sep 2, 2011
  2. updated for version 7.3.292

    Problem:    Crash when using fold markers and selecting a visual block that
    	    includes a folded line and goes to end of line. (Sam Lidder)
    Solution:   Check for the column to be MAXCOL. (James Vega)
    brammool committed Sep 2, 2011
  3. updated for version 7.3.291

    Problem:    Configure doesn't work properly with Python3.
    Solution:   Put -ldl before $LDFLAGS. Add PY3_NO_RTLD_GLOBAL. (Roland
    	    Puntaier)
    brammool committed Sep 2, 2011
  4. updated for version 7.3.290

    Problem:    When a BufWriteCmd autocommand resets 'modified' this doesn't
    	    change older buffer states to be marked as 'modified' like
    	    ":write" does.  (Yukihiro Nakadaira)
    Solution:   When the BufWriteCmd resets 'modified' then adjust the undo
    	    information like ":write" does.
    brammool committed Sep 2, 2011
Commits on Aug 29, 2011
  1. Change full-screen maximization heuristic

    Only maximize full-screen window on certain events, such as toggling tab
    line or scrollbars.  This modifies the behavior introduced in commit
    88fc234 which could cause problems upon
    entering full-screen.
    b4winckler committed Aug 29, 2011
  2. Fix window dimension autosave regression

    Also compensate for tabline if it is visible by adding another row to
    the autosaved rows.
    b4winckler committed Aug 29, 2011
  3. Restore hard-coded <Backspace> binding

    Binding <Backspace> in the sytem gvimrc caused problems with plugins, so
    restore the hard-coded binding instead.
    b4winckler committed Aug 29, 2011