Won't work in 7.1.4 #7

Closed
branflake2267 opened this Issue Feb 7, 2013 · 9 comments

3 participants

@branflake2267

I can't get this to work in the 7.1.4.

Is there any logging?

Do you think the GitHub api has broken anything?

@jonnyzzz
Owner

Please check you see the plugin in Administration | Plugins section.
Next I need to see server logs. Please find more info here

@branflake2267

This is on an open sourced license server:

Screen Shot 2013-02-08 at 4 56 41 AM

@branflake2267

This is a zip of all the logg files downloaded from diagnostics server logs:
https://docs.google.com/file/d/0B3yjOBpyOTUWUDM0QjlHNXhwbUE/edit?usp=sharing

@jonnyzzz
Owner

Please take newer build from http://teamcity.jetbrains.com/viewLog.html?buildId=76949&tab=artifacts&buildTypeId=bt398

This build would add more logs in order to ease diagnostics of the issue.

How have you configured the build you like to the plugin to update status on GitHub?

I checked the API side. It works for my tests. This could be also a problem is you run the build for refs/pull/*/merge branch. Please use refs/pull/*/head branch

@branflake2267

Thanks I'll try that. :)

@branflake2267

Yep that was it, had the wrong sha to reference the pull. Thanks for the help! :)

Just a note, by the time I got this I made a command line version.
https://github.com/ArcBees/GitHub-Tools

@michael-newton-15below

Is there any way of getting this to watch the merge branch? That is far more useful in knowing if the head has built.

@jonnyzzz
Owner

Makes sense! Michael, please create another issue for that

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment