BB 5.0 - unidentified javascript error on test pages, button icons not showing #2193

Closed
ricksuggs opened this Issue Aug 2, 2011 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants

Blackberry 9550 OS v5.0.0.713

I was trying to troubleshoot button icons not rendering on my BB 5.0 simulator, my site is using the latest jquery mobile code (http://code.jquery.com/mobile/latest/jquery.mobile.js), and jquery 1.6.2.

Result:
http://www.flickr.com/photos/rick-suggs/6002530513/in/photostream

So I navigated to the test pages in my simulator (http://jquerymobile.com/test/docs/buttons/buttons-icons.html):

Result:
http://www.flickr.com/photos/rick-suggs/6002530463/in/photostream

Then I navigated to the same site in my actual device which is the same model as the simulator, only the OS version is v5.0.0.1015:

Result:
http://www.flickr.com/photos/rick-suggs/6003130946/in/photostream

Thanks, if you're able to address these in the future!!

communiq commented Aug 2, 2011

So, on BB 9000 Bold with 5.0.0.1067 this buttons is works, but on simulator BB 9650 - not... I think that some versions not supported background-position like this

.ui-icon-minus {
background-position: -36px 50%;
}

nawar commented Aug 4, 2011

I can report the same issue with Blackberry 9700 v5.0.0.680. The icons are partially displayed as seen on JQM site.

Image and video hosting by TinyPic

Contributor

toddparker commented Aug 7, 2011

Hmmm, if communique is right and some builds just don't handle background position correctly, I don't think this is something we can fix unfortunately.

toddparker closed this Aug 7, 2011

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment