Permalink
Commits on Feb 27, 2011
  1. Envy Code R no longer required to build

    humblehacker committed with b4winckler Feb 24, 2011
    Use Monaco if Envy Code R is unavailable during the document icon
    generation phase.  Call 'make getenvy' inside the icons/ folder to
    manually download Envy Code R.
  2. Make :winpos measure Y coordinates from top

    Janusz Bossy committed with b4winckler Feb 23, 2011
    This is to make :winpos consistent with other ports where Y coordinates
    are measured from the top instead of the bottom of the screen.
Commits on Feb 23, 2011
Commits on Feb 22, 2011
  1. Constrain window before autosaving dimensions

    b4winckler committed Feb 22, 2011
    This fixes a bug where the view would not be maximized vertically when
    entering full screen on startup.  (Debugging assist by David Whetstone.)
Commits on Feb 20, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Feb 20, 2011
Commits on Feb 16, 2011
  1. Fix --with-ruby-command argument

    Karsten Gebbert committed with b4winckler Jan 9, 2011
    Original patch to get Ruby 1.9 to work by Michael Shapiro (koudelka).
Commits on Feb 15, 2011
  1. updated for version 7.3.125

    brammool committed Feb 15, 2011
    Problem:    MSVC: Problem with quotes in link argument.
    Solution:   Escape backslashes and quotes. (Weasley)
  2. updated for version 7.3.124

    brammool committed Feb 15, 2011
    Problem:    When writing a file in binary mode it may be missing the final EOL
    	    if a file previously read was missing the EOL. (Kevin Goodsell)
    Solution:   Move the write_no_eol_lnum into the buffer struct.
  3. updated for version 7.3.123

    brammool committed Feb 15, 2011
    Problem:    ml_get error when executing register being recorded into, deleting
    	    lines and 'conceallevel' is set. (ZyX)
    Solution:   Don't redraw a line for concealing when it doesn't exist.
  4. updated for version 7.3.122

    brammool committed Feb 15, 2011
    Problem:    Having auto/config.mk in the repository causes problems.
    Solution:   Remove auto/config.mk from the distribution.  In the toplevel
    	    Makefile copy it from the "dist" file.
  5. updated for version 7.3.121

    brammool committed Feb 15, 2011
    Problem:    Complicated 'statusline' causes a crash. (Christian Brabandt)
    Solution:   Check that the number of items is not too big.
  6. updated for version 7.3.120

    brammool committed Feb 15, 2011
    Problem:    The message for an existing swap file is too long to fit in a 25
    	    line terminal.
    Solution:   Make the message shorter. (Chad Miller)
Commits on Feb 13, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Feb 13, 2011
    Conflicts:
    	src/auto/configure
Commits on Feb 12, 2011
  1. updated for version 7.3.119

    brammool committed Feb 12, 2011
    Problem:    Build problem on Mac. (Nicholas Stallard)
    Solution:   Use "extern" instead of "EXTERN" for p_vfile.
Commits on Feb 10, 2011
  1. Fix URL scheme handler to accept paths with spaces

    Eric Wing committed with b4winckler Feb 9, 2011
Commits on Feb 9, 2011
  1. updated for version 7.3.118

    brammool committed Feb 9, 2011
    Problem:    Ruby uses SIGVTALARM which makes Vim exit. (Alec Tica)
    Solution:   Ignore SIGVTALARM. (Dominique Pelle)
  2. updated for version 7.3.117

    brammool committed Feb 9, 2011
    Problem:    On some systems --as-needed does not work, because the "tinfo"
    	    library is included indirectly from "ncurses". (Charles Campbell)
    Solution:   In configure prefer using "tinfo" instead of "ncurses".
  3. updated for version 7.3.116

    brammool committed Feb 9, 2011
    Problem:    'cursorline' is displayed too short when there are concealed
    	    characters and 'list' is set.  (Dennis Preiser)
    Solution:   Check for 'cursorline' when 'list' is set. (Christian Brabandt)
  4. updated for version 7.3.115

    brammool committed Feb 9, 2011
    Problem:    Vim can crash when tmpnam() returns NULL.
    Solution:   Check for NULL. (Hong Xu)
  5. updated for version 7.3.114

    brammool committed Feb 9, 2011
    Problem:    Potential problem in initialization when giving an error message
    	    early.
    Solution:   Initialize 'verbosefile' empty. (Ben Schmidt)
  6. updated for version 7.3.113

    brammool committed Feb 9, 2011
    Problem:    Windows: Fall back directory for creating temp file is wrong.
    Solution:   Use "." instead of empty string. (Hong Xu)
Commits on Feb 1, 2011
  1. updated for version 7.3.112

    brammool committed Feb 1, 2011
    Problem:    Setting 'statusline' to "%!'asdf%' reads uninitialized memory.
    Solution:   Check for NUL after %.
  2. Force flush output before running shell command

    b4winckler committed Feb 1, 2011
    Shell commands may take a long time to finish (without drawing anything)
    so force a flush before executing any shell command.
  3. updated for version 7.3.111

    brammool committed Feb 1, 2011
    Problem:    Executing a :normal command in 'statusline' evaluation causes the
    	    cursor to move. (Dominique Pelle)
    Solution:   When updating the cursor for 'cursorbind' allow the cursor beyond
    	    the end of the line.  When evaluating 'statusline' temporarily
    	    reset 'cursorbind'.
  4. updated for version 7.3.110

    brammool committed Feb 1, 2011
    Problem:    The "nbsp" item in 'listchars' isn't used for ":list".
    Solution:   Make it work. (Christian Brabandt)
  5. updated for version 7.3.109

    brammool committed Feb 1, 2011
    Problem:    Processing new Esperanto spell file fails and crashes Vim.
    	    (Dominique Pelle)
    Solution:   When running out of memory give an error.  Handle '?' in
    	    COMPOUNDRULE properly.
  6. updated for version 7.3.108

    brammool committed Feb 1, 2011
    Problem:    Useless check for NULL when calling vim_free().
    Solution:   Remove the check. (Dominique Pelle)
Commits on Jan 29, 2011
  1. Snapshot 57

    b4winckler committed Jan 29, 2011
  2. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Jan 29, 2011
Commits on Jan 23, 2011
  1. Refactor MRU code

    b4winckler committed Jan 23, 2011
    Only add to MRU in GUI mode and limit number of files added to the
    maximum that Cocoa will display.
Commits on Jan 22, 2011
  1. updated for version 7.3.107

    brammool committed Jan 22, 2011
    Problem:    Year number for :undolist can be confused with month or day.
    Solution:   Change "%y" to "%Y".
  2. updated for version 7.3.106

    brammool committed Jan 22, 2011
    Problem:    When 'cursorbind' is set another window may scroll unexpectedly
    	    when 'scrollbind' is also set. (Xavier Wang)
    Solution:   Don't call update_topline() if 'scrollbind' is set.