New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Ag doesn't work after update on vim 8 #440

Closed
NSLog0 opened this Issue Aug 31, 2017 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@NSLog0
Copy link

NSLog0 commented Aug 31, 2017

  • Category
    • Question
    • Bug
    • Suggestion
  • OS
    • Linux
    • macOS
    • Windows
    • Etc.
  • Vim
    • Vim
    • Neovim

I updated fzf.vim yesterday and I can't use ":Ag" function to search content on Vim 8.0.946 but before I updated it's work normally. Anyone can help me for this?

screen shot 2560-08-31 at 10 07 49 pm

Thank you

@junegunn

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

junegunn commented Aug 31, 2017

Have you tried updating fzf and its vim plugin (not this one but the one in the main repo)?

@NSLog0

This comment has been minimized.

Copy link

NSLog0 commented Sep 1, 2017

I already tried. it's dose't work for me

@junegunn

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

junegunn commented Sep 1, 2017

  1. Does call fzf#vim#grep('ag --nogroup --column --color ^', 1) work?
  2. Does ag --nogroup --column --color ^ work on your command-line?
@NSLog0

This comment has been minimized.

Copy link

NSLog0 commented Sep 1, 2017

I tried ag --nogroup --column --color ^ on commend line I got zsh: command not found: ag, So maybe 1 is dosen't work too

@junegunn

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

junegunn commented Sep 1, 2017

So you don't have ag installed on your system. Install it, then it will work. I'll update fzf.vim to print error message if ag is not found.

@junegunn junegunn closed this in 0b0d9f0 Sep 1, 2017

@NSLog0

This comment has been minimized.

Copy link

NSLog0 commented Sep 1, 2017

I just figure it out, fzf doesn't install ggreer/the_silver_searcher on my machine. To fixed it I install by self add follow the instruction it's worked

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment