Permalink
Commits on Mar 16, 2017
  1. patch 8.0.0473: no test covering arg_all()

    Problem:    No test covering arg_all().
    Solution:   Add a test expanding ##.
    brammool committed Mar 16, 2017
  2. patch 8.0.0472: when a test fails another test may also fail

    Problem:    When a test fails and test.log is created, Test_edit_CTRL_I
                matches it instead of test1.in.
    Solution:   Match with runtest.vim instead.
    brammool committed Mar 16, 2017
  3. patch 8.0.0471: exit callback test sometimes fails

    Problem:    Exit callback test sometimes fails.
    Solution:   Add it to the list of flaky tests.
    brammool committed Mar 16, 2017
  4. patch 8.0.0470: not enough testing for help commands

    Problem:    Not enough testing for help commands.
    Solution:   Add a few more help tests. (Dominique Pelle, closes #1565)
    brammool committed Mar 16, 2017
  5. patch 8.0.0469: compiler warnings on MS-Windows

    Problem:    Compiler warnings on MS-Windows.
    Solution:   Add type casts. (Christian Brabandt)
    brammool committed Mar 16, 2017
  6. patch 8.0.0468: after aborting an Ex command g< does not work

    Problem:    After aborting an Ex command g< does not work. (Marcin
                Szamotulski)
    Solution:   Postpone clearing scrollback messages to until the command line
                has been entered.  Also fix that the screen isn't redrawn if after
                g< the command line is cancelled.
    brammool committed Mar 16, 2017
  7. patch 8.0.0467: using g< after :for does not show the right output

    Problem:    Using g< after :for does not show the right output. (Marcin
                Szamotulski)
    Solution:   Call msg_sb_eol() in :echomsg.
    brammool committed Mar 16, 2017
  8. Update runtime files.

    brammool committed Mar 16, 2017
  9. patch 8.0.0466: still macros that should be all-caps

    Problem:    There are still a few macros that should be all-caps.
    Solution:   Make a few more macros all-caps.
    brammool committed Mar 16, 2017
  10. patch 8.0.0465: off-by-one error in using :move with folding

    Problem:    Off-by-one error in using :move with folding.
    Solution:   Correct off-by-one mistakes and add more tests. (Matthew
                Malcomson)
    brammool committed Mar 16, 2017
  11. patch 8.0.0464: can't find executable name on Solaris and FreeBSD

    Problem:    Can't find executable name on Solaris and FreeBSD.
    Solution:   Check for "/proc/self/path/a.out". (Danek Duvall) And for
                "/proc/curproc/file".
    brammool committed Mar 16, 2017
  12. patch 8.0.0463: side effects from resetting 'compatible' in defaults.vim

    Problem:    Resetting 'compatible' in defaults.vim has unexpected side
                effects. (David Fishburn)
    Solution:   Only reset 'compatible' if it was set.
    brammool committed Mar 16, 2017
  13. patch 8.0.0462: failure of an MS-Windows test may go unnoticed

    Problem:    If an MS-Windows tests succeeds at first and then fails in a way
                it does not produce a test.out file it looks like the test
                succeeded.
    Solution:   Delete the previous output file.
    brammool committed Mar 16, 2017
  14. patch 8.0.0461: test 45 hangs on MS-Windows

    Problem:    Test 45 hangs on MS-Windows.
    Solution:   Reset 'shiftwidth'.  Also remove redundent function.
    brammool committed Mar 16, 2017
  15. patch 8.0.0460: can't build on HPUX

    Problem:    Can't build on HPUX.
    Solution:   Fix argument names in vim_stat(). (John Marriott)
    brammool committed Mar 16, 2017
Commits on Mar 15, 2017
  1. patch 8.0.0459: old fix for :move and folding no longer needed

    Problem:    Old fix for :move messing up folding no longer needed, now that we
                have a proper solution.
    Solution:   Revert patch 7.4.700. (Christian Brabandt)
    brammool committed Mar 15, 2017
Commits on Mar 14, 2017
  1. patch 8.0.0458: potential crash if adding list or dict to dict fails

    Problem:    Potential crash if adding list or dict to dict fails.
    Solution:   Make sure the reference count is correct. (Nikolai Pavlov, closes
                #1555)
    brammool committed Mar 14, 2017
  2. patch 8.0.0457: using :move messes up manual folds

    Problem:    Using :move messes up manual folds.
    Solution:   Split adjusting marks and folds.  Add foldMoveRange(). (neovim
                patch #6221)
    brammool committed Mar 14, 2017
Commits on Mar 13, 2017
  1. patch 8.0.0456: typo in MinGW test makefile

    Problem:    Typo in MinGW test makefile.
    Solution:   Change an underscore to a dot. (Michael Soyka)
    brammool committed Mar 13, 2017
  2. Fix duplication of patch.

    brammool committed Mar 13, 2017
  3. patch 8.0.0455: the mode test may hang

    Problem:    The mode test may hang in Test_mode(). (Michael Soyka)
    Solution:   Set 'complete' to only search the current buffer (as suggested by
                Michael)
    brammool committed Mar 13, 2017
Commits on Mar 12, 2017
  1. patch 8.0.0454: compiler warnings for "always true" comparison

    Problem:    Compiler warnings for comparing unsigned char with 256 always
                being true. (Manuel Ortega)
    Solution:   Add type cast.
    brammool committed Mar 12, 2017
  2. patch 8.0.0453: adding fold marker creates new comment

    Problem:    Adding fold marker creates new comment.
    Solution:   Use an existing comment if possible. (LemonBoy, closes #1549)
    brammool committed Mar 12, 2017
  3. patch 8.0.0452: some macros are in lower case

    Problem:    Some macros are in lower case.
    Solution:   Make a few more macros upper case.
    brammool committed Mar 12, 2017
  4. patch 8.0.0451: some macros are in lower case

    Problem:    Some macros are in lower case.
    Solution:   Make a few more macros upper case. Avoid lower case macros use an
                argument twice.
    brammool committed Mar 12, 2017
  5. patch 8.0.0450: v:progpath is not reliably set

    Problem:    v:progpath is not reliably set.
    Solution:   Read /proc/self/exe if possible. (idea by Michal Grochmal)
                Also fixes missing #if.
    brammool committed Mar 12, 2017
  6. patch 8.0.0449: part of fold patch accidentally included

    Problem:    Part of fold patch accidentally included.
    Solution:   Revert that part of the patch.
    brammool committed Mar 12, 2017
  7. patch 8.0.0448: some macros are in lower case

    Problem:    Some macros are in lower case, which can be confusing.
    Solution:   Make a few lower case macros upper case.
    brammool committed Mar 12, 2017
  8. patch 8.0.0447: getting font name does not work on X11

    Problem:    Getting font name does not work on X11.
    Solution:   Implement gui_mch_get_fontname() for X11.  Add more GUI tests.
                (Kazunobu Kuriyama)
    brammool committed Mar 12, 2017
  9. patch 8.0.0446: the ";" command does not work after some characters

    Problem:    The ";" command does not work after characters with a lower byte
                that is NUL.
    Solution:   Properly check for not having a previous character. (Hirohito
                Higashi)
    brammool committed Mar 12, 2017
Commits on Mar 11, 2017
  1. patch 8.0.0445: getpgid is not supported on all systems

    Problem:    Getpgid is not supported on all systems.
    Solution:   Add a configure check.
    brammool committed Mar 11, 2017
  2. patch 8.0.0444: diffpatch fails when the file name has a quote

    Problem:    Diffpatch fails when the file name has a quote.
    Solution:   Escape the name properly. (zetzei)
    brammool committed Mar 11, 2017
  3. patch 8.0.0443: terminal width is set to 80 in test3

    Problem:    Terminal width is set to 80 in test3.
    Solution:   Instead of setting 'columns' set 'wrapmargin' depending on
                'columns.
    brammool committed Mar 11, 2017
Commits on Mar 9, 2017
  1. patch 8.0.0442: patch shell command not well escaped

    Problem:    Patch shell command uses double quotes around the argument, which
                allows for $HOME to be expanded. (Etienne)
    Solution:   Use single quotes on Unix. (closes #1543)
    brammool committed Mar 9, 2017
  2. patch 8.0.0441: dead code in #ifdef

    Problem:    Dead code in #ifdef.
    Solution:   Remove the #ifdef and #else part.
    brammool committed Mar 9, 2017