Permalink
Switch branches/tags
Nothing to show
Find file
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
73 lines (61 sloc) 2.54 KB
<?xml version="1.0"?>
<!--
For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=152368
-->
<configuration>
<configSections>
<section name="couchbase" type="Couchbase.Configuration.CouchbaseClientSection, Couchbase"/>
</configSections>
<appSettings>
<add key="webpages:Version" value="1.0.0.0"/>
<add key="ClientValidationEnabled" value="true"/>
<add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true"/>
</appSettings>
<couchbase>
<servers bucket="default" bucketPassword="">
<add uri="http://127.0.0.1:8091/pools/default"/>
</servers>
</couchbase>
<system.web>
<compilation debug="true" targetFramework="4.0">
<assemblies>
<add assembly="System.Web.Abstractions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Helpers, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Routing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Mvc, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.WebPages, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
</assemblies>
</compilation>
<authentication mode="Forms">
<forms loginUrl="~/Account/LogOn" timeout="2880" />
</authentication>
<pages>
<namespaces>
<add namespace="System.Web.Helpers" />
<add namespace="System.Web.Mvc" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
<add namespace="System.Web.Routing" />
<add namespace="System.Web.WebPages"/>
</namespaces>
</pages>
<sessionState customProvider="Couchbase" mode="Custom">
<providers>
<add name="Couchbase" type="Couchbase.AspNet.SessionState.CouchbaseSessionStateProvider, Couchbase.AspNet" />
</providers>
</sessionState>
</system.web>
<system.webServer>
<validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>
<modules runAllManagedModulesForAllRequests="true"/>
</system.webServer>
<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
</configuration>