Laptop akkumulátor szaküzlet

Kárpáty Zoltán edited this page Aug 15, 2017 · 7 revisions

Szerviz-szolgáltatások Budapesten

Laptopszervíz Budapest három pontján: Notebook és tablet készülékek szerelése, javítása, alkatrészcsere. Minden javítóműhely megfelelő arukészlettel rendelkezik, a központi alkatrészraktár kínálata pedig egyik egyedülálló nemcsak a fővárosban, hanem Magyarországon is. PC SERVICE BP - professzionális számítástechnikai szaküzlet és szervizszolgálat laptop akkumulátor budapest

Alaplap szintű szerelés, javítás

A művelet költsége: előzetes javítási árajánlat alapján. Átfutási idő 3-15 munkanap.

Laptop tisztítás:

Teljes notebook tisztítás: portalanítás, hővezetés javítás, külső tisztítás, billentyűzet tisztítás. A művelet költsége helyben kalkulálás és óradíj szerint. A tisztítás megvárható. kb: 20-60 perc

Laptop hűtő ventilátor csere:

Hangos, kerregő vagy teljesen megállt ventilátorok, hűtőegységek cseréje. A művelet költsége: függ a laptop típusától

DC-tápaljzat csere:

Törött, leégett, megrongálódott tápcsatlakozó cseréje. A művelet költsége: a helyben kalkulált ár tartalmazza az új tápaljzat árát is Átfutási idő 2-3 munkanap. Bővebb információ a szolgáltatásunkról az alábbi linken tálalható: Laptop szerviz

Laptop akkumulátor webáruház és notebook szaküzlet

Tíz +1 ok, hogy miért nálunk vásárolj laptop akkut

Azért:

 1. Mert 2017-ben Magyarországon nekünk van a legnagyobb online raktárkészletünk Asus laptop akkumulátorból és Dell notebook töltőből, és ez a raktárkészlet gyorsan forog, így Neked mindig friss gyártású (egyenesen a gyárból kapott) Lenovo notebook akkut tudunk adni. Nem áll évekig a Salgó-polcon mint máshol, hosszabb ideig tudod majd használni.
 2. Mert Acer laptop akkumulátor nemcsak egy van. Válaszd ki a Toshiba Satellite A660, L745, L750 helyettesítő laptop akku/akkumulátor 6 cellás, 4400mAh, 48Wh (PA3817U-1BRS)laptopodhoz való akkut itt MOST! Samsung Laptop akkumulátor nagy-választékban!
 3. Mert a Concorde Tablet modern, hordozható Apple személyi számítógépek egyre nagyobb teret nyernek a piacon az Asus asztali gépekkel szemben. Évről évre egyre több HP laptop tulajdonos van, ezért növekszik a kereslet az olyan elengedhetetlenül szükséges termék Toshiba iránt, mint a Dell laptophoz való akkumulátor.
 4. Azért, mert a Panasonic laptopok, illetve MSI notebookok előnye az IMB asztali gépekkel szemben a hordozhatóságuk, autonóm üzemmódban a Lenovo laptop tápellátását a hozzá való csereakku biztosítja.
 5. Mivel a vásárlás előtt ki kell választani a megfelelő LG notebook akkumulátort. A megfelelő Clevo akku megválasztásához elsősorban szükséges megismerni a szóban forgó Sony hordozható számítógép technikai jellemzőit. Az adott Toshiba laptop akkumulátoráról az összes szükséges információ megtalálható a weboldalon.
 6. Mert egy Fujitsu laptop akkumulátor kiválasztásánál fontos szerepet játszhatnak a Google keresőoptimalizálás szempontjai. Az Acer Aspire 5736, 5741, 5742 helyettesítő laptop akku/akkumulátor 4400mAh, 48Wh, 6 cellás Kiváló minőségű (A+) Japán cellákból készült Acer/Packard Bell laptop akkumulátor egy olyan notebook akkumulátor cellák általában a rajta található számok és betűk kombinációiból álló típus számból kiindulva kereshetők az interneten.
 7. Mert akár gyári vagy helyettesítő, akár új vagy használt Siemens laptop akksit szeretnél a gépedbe, áraink az országban a legjobbak, egyenesen a gyártótól kapjuk termékeinket, illetve rövid időt töltenek raktáron, ezért a megvásárolandó laptop akkumulátor élettartama sem csökken.
 8. Mert szakértőink telefonon állnak rendelkezésedre és szintén segítenek a megfelelő Philips notebook akkumulátor kiválasztásában, illetve felteheted a Toshoba laptopoddal kapcsolatos kérdéseidet. Bármely nálunk megvásárolt új Asus vagy Dell laptop/notebook akkumulátorra, legyen szó gyári vagy helyettesítő modellről, 1 éves cseregaranciát biztosítunk. A garanciális ügyintézés rendkívül gyors és zökkenőmentes.
 9. Mert felettébb egyszerűen ki tudod választani a Samsung notebookodhoz való Acer akkumulátort. Csak be kell írnod a számsort (akku típusszámot) a webáruházunkban található keresőmezőbe, és a Google a barátod.
 10. Mert ha csak a Asus A53, K53, X53 helyettesítő új 6 cellás laptop akku/akkumulátor (A32-K53, A42-K53) Kiváló minőségű (A+) Japán cellákból készült Asus laptop akkumulátor modellszámát tudod, akkor a helyes notebook akku kiválasztásában segítségedre lesz weboldalunk 4 lépéses keresési segédje. Válaszd ki az „1. lépés”-ben a notebook akkumulátort, add meg a gyártót, a laptopod modelljét és sorozatát és nyomj a „mutasd” gombra. Az összes megfelelő és kompatibilis Apple akkumulátor választéka megjelenik a képernyőn. Ezt követően csak add le rendelésedet a recepción.
 11. Mert a megvásárolandó Gateway laptop akkumulátor élettartama sem csökken, a Laptop-Szerviz-Budapest kínálatában Dell Inspiron N5010 laptop akkumulátor, új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő, 6 cellás (4400mAh) Kiváló minőségű (A+) Japán cellákból készült Dell J1KND laptop akkumulátor. Dell Inspiron N5010 laptop akkumulátor, új, gyárival megegyező minőségű helyettesítő, 6 cellás (4400mAh), ezért a cellák fokozottan érzékenyek a fagypont alatti és a szobahőmérséklet feletti tartományokra.

További részletek: Akku szervíz és szaküzlet Budapest Laptophardware és notebook akkumulátor csere azonnal készletről. Gyors kiszállítás, garancia.

Alkatrészek: _AC adapter, Akku bank, Alsó burkolat, Felső burkolat, Használt Notebook, alaplap, autós töltő, Billentyűzet, CMOS elem, DC jack aljzat, dokkoló, DVD Hűtés, HDD adapter, kijelző védő fólia, LCD inverter, mobilinternet modem, laptop processzor, szerviz alkatrész, tartozék, videokártya, WIFI kártya, winchester, zsanér, LCD kábel, SSD (Solid-State Drive), _ _Tablet autós töltő, Tablet DC jack aljazat, Tablet töltő _

You can’t perform that action at this time.
You signed in with another tab or window. Reload to refresh your session. You signed out in another tab or window. Reload to refresh your session.
Press h to open a hovercard with more details.