Skip to content

is there an upgrade coming soon? #6

Closed
NizhiSaeba opened this Issue Nov 30, 2013 · 4 comments

2 participants

@NizhiSaeba

i have recently installed your plugin, seems to be great, but i have installed on joomla 3.2 and seems there is a problem. when i try to authenticate, the site show a message saying i have not acces to this section.

then if a look in the banckend i see than no new user has been created, but in logs of my imap server the auth it's ok.

help with an upgrade to fix this issue please.

@kevinoid
Owner
kevinoid commented Dec 2, 2013

Thanks for reporting the issue. I hadn't tried it with 3.2 yet. It's good to know that some work is required. I'll look into fixing it.

@kevinoid
Owner

Sorry it has taken me so long to get back to this issue. I just tried installing the plugin on a fresh installation of Joomla 3.2.1 and didn't encounter any issues. I'll need more information to determine if this is a bug in auth-mailbox-joomla.

It sounds like the authentication was not successful, resulting in the account not being created, the user not being logged in, and the access denied error message. To debug further, ensure both "Create users" and "Show Protocol Errors" is enabled in the "Authentication - Mailbox" plugin settings. Then attempt to login from a page which is publicly accessible (if any are available on your site). Let me know if you appear to be logged in, if an error message was displayed, or if the page appeared to be unchanged (neither logged in nor an error message present).

Thanks,
Kevin

@NizhiSaeba
@kevinoid
Owner

Have you had any luck installing with 3.2.1 or are you still having issues with the plugin? If so, are you able to configure the plugin, or is the configuration screen blank?

Thanks,
Kevin

@kevinoid kevinoid closed this Feb 8, 2014
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.