Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

PHP 7.3 & Kimai 1.31 #1294

Open
ShortBuss opened this issue Jun 4, 2019 · 1 comment

Comments

1 participant
@ShortBuss
Copy link

commented Jun 4, 2019

Expected behaviour

Actual behaviour

Steps to reproduce

Reproducible on demo.kimai.org? [yes|no]

Kimai version [for example: dev 1.1.0.1389|github master|github develop]

Relevant log entries from log file (debug tab or temporary/logfile.txt)

@ShortBuss

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jun 4, 2019

I started out with v0.9.3.1380 that was apparently funky. but it ran great for me for years....

I've done limited tests with PHP 7.3 & Kimai 1.31, no GUI issues. Just to help some or few that may use this config for a while.
Now that I'm not 0.* bound, gonna brave into the v2 realm when I am sober. I never make substantial changes when beer & bourbon is flowing, not good for business....

I am happy that adding a mysql line to the 0.93 db (ALTER TABLE kimai_membershipRoles ADD core-user-view tinyint DEFAULT 0 AFTER core-user-unassign;) helped me out of sub v1 hell...

After the update & assuming everything was stable, I went into phpMySQL & dropped all the kimai_bak_********* tables. Old backups/snapshots just hogging space as I figure....

So far, so good. Good thing is I'm the only user, a solo provider...

Changes to v2 coming...

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.