New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Test run email notification missing content #353

Closed
ohporter opened this Issue May 28, 2018 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@ohporter

ohporter commented May 28, 2018

Description of problem

When starting a test run, email notification has empty test plan URL and Product fields as follows.

Component (web, API, etc)

web

Version or commit hash (if applicable)

4.1.4, master

How often reproducible

Always

Steps to Reproduce

  1. Create test run
  2. Click Save

Actual results

Test run 1 has been created or updated for you.

Links
Test run: http://127.0.0.1:8000/run/1
Test plan:

Basic run information
Summary: Test run for Foo on Unknown environment

Managed: admin.
Default tester: admin.

Product:
Product version: 3.0
Build: unspecified

Expected results

Test plan url and Product fields should be populated.

Additional info

ohporter pushed a commit to konsulko/Kiwi that referenced this issue May 28, 2018

Matt Porter
Fix test run email notification content
Email notifications for test runs have empty Test Plan url and
Product fields. Correct the blocktrans assignments to fix this.
Fixes kiwitcms#353

Signed-off-by: Matt Porter <mporter@konsulko.com>

atodorov added a commit that referenced this issue May 28, 2018

Fix test run email notification content
Email notifications for test runs have empty Test Plan url and
Product fields. Correct the blocktrans assignments to fix this.
Fixes #353

Signed-off-by: Matt Porter <mporter@konsulko.com>

ohporter pushed a commit to konsulko/Kiwi that referenced this issue Jun 1, 2018

Matt Porter
Fix test run email notification content
Email notifications for test runs have empty Test Plan url and
Product fields. Correct the blocktrans assignments to fix this.
Fixes kiwitcms#353

Signed-off-by: Matt Porter <mporter@konsulko.com>
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment