New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

version 0.9 - ks show <env> not picking up env param overrides #346

Closed
deepanja opened this Issue Mar 8, 2018 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@deepanja

deepanja commented Mar 8, 2018

Is this a BUG REPORT or FEATURE REQUEST?:

Uncomment only one, leave it on its own line:

/kind bug

/kind feature

What happened: I had a ks 0.8 app and ks show env used to pick up the params override from params.libsonnet under environments/env dir. After upgradding to ks 0.9, the override is not working. Only the default value from params.libsonnet under component is getting applied

What you expected to happen: ks apply env should pick up params override from /environments//params.libsonnet just like in 0.8

How to reproduce it (as minimally and precisely as possible): the demo example in the ksonnet tour can be used to test this behavior

Anything else we need to know?:

Environment:

  • ksonnet version (use ks version): 0.9.0
  • Kubernetes version (use kubectl version): 1.8.0

@deepanja deepanja changed the title from ks show <env> not picking up env overrides from params.libsonnet under <env> dir to version 0.9 - ks show <env> not picking up env param overrides Mar 8, 2018

@jessicayuen

This comment has been minimized.

Contributor

jessicayuen commented Mar 8, 2018

Thanks for reporting this. We'll look to get this fixed in a patch that will release in the next couple days.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment