Adding Custom Image Size Causes Only One Size to Appear #32

Closed
hguiney opened this Issue Jun 17, 2014 · 2 comments

Projects

None yet

2 participants

@hguiney
hguiney commented Jun 17, 2014

Adding picturefill_wp_add_image_size('small', 480, 480, false, 'medium'); to my custom functions causes this to be the only output in a post with a full-size image:

<span data-picture data-alt="Alt Text" data-class="alignnone size-full wp-image-1209">
  <span data-src="full.jpg"><img alt="Alt Text" class="alignnone size-full wp-image-1209" src="full.jpg"></span>
    <noscript>&lt;img src="full.jpg" alt="Alt Text" width="4128" height="3096" class="alignnone size-full wp-image-1209" /&gt;</noscript>
</span>

When I remove that line, the post displays everything (thumbnail, medium, large, full).

@kylereicks kylereicks added a commit that referenced this issue Jun 20, 2014
@kylereicks re issues #32 and #33 reference the class correctly in filter calls, …
…and use array_splice correctly
75c6b5f
@kylereicks
Owner

Thanks hguiney. I have pushed a few hotfixes to the master branch. If you can confirm that it fixes the issue I will update the wordpress.org repository. Thanks again very much for the helpful feedback.

@kylereicks
Owner

These updates were pushed to version 1.3.4

If the updates did not address the issue as expected, please re-open the issue.

Thanks very much.

@kylereicks kylereicks closed this Jul 3, 2014
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment