Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

weird characters appearing while inputting in Korean(possibly multibyte chars?) #1351

Closed
jeremychoi opened this issue Mar 18, 2019 · 6 comments
Closed
Labels

Comments

@jeremychoi
Copy link

@jeremychoi jeremychoi commented Mar 18, 2019

Operating system

  • Windows

Application

  • Desktop

While editing notes in Korean, something broken stuff appears like the attachment (red colored circle). This only happens in the note content taking area. It's okay in other input forms like search or note title .
Not sure if this issue is only relevant to Korean.

20190318_124713

@jeremychoi

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@jeremychoi jeremychoi commented Mar 18, 2019

This seems to be the same issue as #113, but it occurs in the Windows application.

@jeremychoi jeremychoi changed the title something weird character appearing while editing notes in Korean(possibly multibyte chars?) weird characters appearing while inputting in Korean(possibly multibyte chars?) Mar 18, 2019
@foxmask

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

@foxmask foxmask commented Mar 30, 2019

on linux i don't see that behavior
Sans titre
but when I create note or folder on mobile ; once synced ; on the desktop it displays that
Sans titre
Instead of
Sans titre

@stale

This comment has been minimized.

Copy link

@stale stale bot commented Sep 22, 2019

Hey there, it looks like there has been no activity on this issue recently. Has the issue been fixed, or does it still require the community's attention? This issue may be closed if no further activity occurs. You may also label this issue as "backlog" and I will leave it open. Thank you for your contributions.

@stale stale bot added the stale label Sep 22, 2019
@Icy-Breath

This comment has been minimized.

Copy link

@Icy-Breath Icy-Breath commented Sep 25, 2019

Problem still exists.

@stale stale bot removed the stale label Sep 25, 2019
@stale

This comment has been minimized.

Copy link

@stale stale bot commented Dec 24, 2019

Hey there, it looks like there has been no activity on this issue recently. Has the issue been fixed, or does it still require the community's attention? This issue may be closed if no further activity occurs. You may comment on the issue and I will leave it open. Thank you for your contributions.

@stale stale bot added the stale label Dec 24, 2019
@stale

This comment has been minimized.

Copy link

@stale stale bot commented Dec 31, 2019

Closing this issue after a prolonged period of inactivity. If this issue is still present in the latest release, please feel free to create a new issue with up-to-date information.

@stale stale bot closed this Dec 31, 2019
@lock lock bot locked and limited conversation to collaborators Jan 7, 2020
Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.