Meraki AP always issues alerts for device rebooted #4691

Closed
zamolxe opened this Issue Oct 1, 2016 · 8 comments

Projects

None yet

4 participants

@zamolxe
zamolxe commented Oct 1, 2016

DO NOT DELETE THIS INFORMATION.

Please read this information carefully.

  • Is your install up to date? Updating your install
    Please do not submit an issue if your install is not up to date within the last 24 hours or on a stable monthly release.
  • Please include all of the information between the ==================================== section of ./validate.php.
  • If you would like us to add a new device then please provide the information asked for here
  • Please provide as much detail as possible.

After fixing #4625, now these devices trow device rebooted alerts.
If you need any debugging outputs/logs, please let me know.

/Alex

@crcro crcro referenced this issue Oct 1, 2016
Merged

fix: meraki bad_uptime #4692

2 of 2 tasks complete
@laf
Member
laf commented Oct 1, 2016

Is this on the dashboard showing they've rebooted or actual alerts themselves?

@laf laf added the Needs-Info label Oct 1, 2016
@zamolxe
zamolxe commented Oct 1, 2016

Both. I've notice the alerts first after the upgrade that fixed the device up/down.

@laf laf closed this in #4692 Oct 8, 2016
@laf laf added a commit that referenced this issue Oct 8, 2016
@crcro @laf crcro + laf fix: Ignore meraki bad_uptime #4691 80497f5
@worton worton added a commit to worton/librenms that referenced this issue Oct 11, 2016
@crcro @worton crcro + worton fix: Ignore meraki bad_uptime #4691 3ddf531
@zamolxe
zamolxe commented Oct 12, 2016

Update: Alerts are gone now, but overview page (alerts widget) is still displaying it.

@Rosiak
Contributor
Rosiak commented Oct 13, 2016

You mean the availability widget or?

@zamolxe
zamolxe commented Oct 13, 2016

I mean the alerts widget. See attached screen shot.

screen shot 2016-10-13 at 22 08 56

@crcro crcro referenced this issue Oct 14, 2016
Closed

fix: stop uptime alerts #4797

2 of 2 tasks complete
@zamolxe
zamolxe commented Oct 14, 2016

Just tried the changes you've done, and unfortunately no improvement.

@laf
Member
laf commented Oct 14, 2016

imho you will need to exclude unifi from the uptime alert (%devices.os not equals "unifi")

@eajohnson70

This is still an issue on the Alerts widget.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment