Procurve switch not detected. #5422

Closed
basn opened this Issue Jan 13, 2017 · 2 comments

Projects

None yet

2 participants

@basn
basn commented Jan 13, 2017

DO NOT DELETE THIS INFORMATION.

Please read this information carefully.

GitHub issues is for feature requests or bugs, please do not post issues asking for help or how to do X, Y or Z.
You can use our irc channel ##librenms on freenode to ask questions or our community site.

Please confirm each of the sections below by putting an x in the box like [x].

  • Is your install up to date? Updating your install
    Please do not submit an issue if your install is not up to date within the last 24 hours or on a stable monthly release.
  • Please include all of the information between the ==================================== section of ./validate.php which you can run from the cli.
  • Unless your issue is for a WebUI fix or feature then please provide ALL info asked for here.
  • Please provide as much detail as possible.
Component Version
LibreNMS d529631
DB Schema 154
PHP 7.0.13-0ubuntu0.16.04.1
MySQL 10.0.28-MariaDB-0ubuntu0.16.04.1
RRDTool 1.5.5
SNMP NET-SNMP 5.7.3

I add the discover for procurve switch that does not get detected.
Everything except the os seems to work all sensors etc seems to be added.
discover.txt

@laf
Member
laf commented Jan 13, 2017

@basn please provide all the info from point #3 above please :)

@basn
basn commented Jan 13, 2017

adding what @laf wanted :)

hp.txt
poller.txt
discover2.txt

hp is snmpbulkwalk

@laf laf added the New-Device label Jan 13, 2017
@laf laf added a commit to laf/librenms that referenced this issue Jan 25, 2017
@laf laf newdevice: Added more detection for Procurve devices #5422 df497dc
@murrant murrant closed this in #5607 Jan 26, 2017
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment