force_ip_to_sysname shows sysname twice in device list #5600

Closed
towster opened this Issue Jan 25, 2017 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@towster
Contributor

towster commented Jan 25, 2017

DO NOT DELETE THIS INFORMATION.

Please read this information carefully.

GitHub issues is for feature requests or bugs, please do not post issues asking for help or how to do X, Y or Z.
You can use our irc channel ##librenms on freenode to ask questions or our community site.

Please confirm each of the sections below by putting an x in the box like [x].

  • [x ] Is your install up to date? Updating your install
    Please do not submit an issue if your install is not up to date within the last 24 hours or on a stable monthly release.
  • [x ] Please include all of the information between the ==================================== section of ./validate.php which you can run from the cli.
  • [x ] Unless your issue is for a WebUI fix or feature then please provide ALL info asked for here.
  • [x ] Please provide as much detail as possible.
  • [x ] Please do NOT post more than 10 lines of debug information here, use a pastebin service or GitHub Gists.

==========================================================
Component | Version
--------- | -------
LibreNMS | 3807ec9
DB Schema | 157
PHP | 7.0.14
MySQL | 5.5.52-MariaDB
RRDTool | 1.4.8
SNMP | NET-SNMP 5.7.2

All my devices are discovered by IP.
When listing out devices (devices - all devices) it previously showed under the "Device" column the IP (hotlinked to device details) and below that the sysname.
I turned on force_ip_to_sysname so that the sysname could be seen more easily.
After changing this setting it shows under the "Device" column the sysname (hotlinked to device details) and below that the sysname.

Any chance it could show the IP instead of the sysname twice?

@laf laf added the Feature label Jan 29, 2017

@laf laf closed this in #5656 Feb 1, 2017

laf added a commit that referenced this issue Feb 1, 2017

webui: Only show sysName once if force_ip_to_sysname is enabled #5600 (
…#5656)

* webui: Only show sysName once if force_ip_to_sysname is enabled #5600

* now also display IP (again) if sysName is used
@lock

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lock

lock bot May 18, 2018

This thread has been automatically locked since there has not been any recent activity after it was closed.

lock bot commented May 18, 2018

This thread has been automatically locked since there has not been any recent activity after it was closed.

@librenms librenms locked as resolved and limited conversation to collaborators May 18, 2018

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.