OS Ticket Transport API Broken #5739

Closed
jmoore2016 opened this Issue Feb 2, 2017 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@jmoore2016

jmoore2016 commented Feb 2, 2017

In includes/alerts/transport.osticket.php the line 'email' => $_SERVER['SERVER_NAME'], does not return a valid email to OS Ticket and breaks the OS Ticket API Transport. I had to set 'email' => 'myemail@mydowmain.com', for this to work.

DO NOT DELETE THIS INFORMATION.

Please read this information carefully.

GitHub issues is for feature requests or bugs, please do not post issues asking for help or how to do X, Y or Z.
You can use our irc channel ##librenms on freenode to ask questions or our community site.

Please confirm each of the sections below by putting an x in the box like [x].

  • Is your install up to date? Updating your install
    Please do not submit an issue if your install is not up to date within the last 24 hours or on a stable monthly release.
  • Please include all of the information between the ==================================== section of ./validate.php which you can run from the cli.
  • Unless your issue is for a WebUI fix or feature then please provide ALL info asked for here.
  • Please provide as much detail as possible.
  • Please do NOT post more than 10 lines of debug information here, use a pastebin service or GitHub Gists.
@laf

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@laf

laf Feb 7, 2017

Member

We can provide a text box to enter an email or we could use sysContact from the device. What would be preferred.

Member

laf commented Feb 7, 2017

We can provide a text box to enter an email or we could use sysContact from the device. What would be preferred.

@laf laf added the Needs-Info label Feb 7, 2017

@setiseta

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@setiseta

setiseta Feb 11, 2017

Contributor

It seems that its not only the OS Ticket.
On my instance E-Mail Alert is Broken.
I'm using SMTP but can't even see a connect from the librenms server on my smtp server.

Contributor

setiseta commented Feb 11, 2017

It seems that its not only the OS Ticket.
On my instance E-Mail Alert is Broken.
I'm using SMTP but can't even see a connect from the librenms server on my smtp server.

@laf

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@laf

laf Feb 16, 2017

Member

@jmoore2016 can you please test: #5927

It now default to using the from email in the email transport.

Member

laf commented Feb 16, 2017

@jmoore2016 can you please test: #5927

It now default to using the from email in the email transport.

@lock

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lock

lock bot May 17, 2018

This thread has been automatically locked since there has not been any recent activity after it was closed.

lock bot commented May 17, 2018

This thread has been automatically locked since there has not been any recent activity after it was closed.

@librenms librenms locked as resolved and limited conversation to collaborators May 17, 2018

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.