Alert History not displaying correctly for access_point entity #6092

Closed
djamp42 opened this Issue Mar 5, 2017 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@djamp42
Contributor

djamp42 commented Mar 5, 2017

DO NOT DELETE THIS INFORMATION.

Please read this information carefully.

GitHub issues is for bugs, please do not post issues asking for help or how to do X, Y or Z.
You can use our irc channel ##librenms on freenode to ask questions or our community site.
If you have a feature request please post this on our community site.

Please confirm each of the sections below by putting an x in the box like [x].

  • Is your install up to date? Updating your install
    Please do not submit an issue if your install is not up to date within the last 24 hours or on a stable monthly release.
  • Please include all of the information between the ==================================== section of ./validate.php which you can run from the cli.
  • Please provide ALL info asked for here.
  • Please provide as much detail as possible.
  • Please do NOT post more than 10 lines of debug information here, use a pastebin service or GitHub Gists.
    ==========================================================
    Component | Version
    --------- | -------
    LibreNMS | a9ad228
    DB Schema | 173
    PHP | 7.0.15-0ubuntu0.16.04.4
    MySQL | 10.0.29-MariaDB-0ubuntu0.16.04.1
    RRDTool | 1.5.5
    SNMP | NET-SNMP 5.7.3
    ==========================================================
    I have a Cisco WLC that is working perfectly with LibreNMS I get a Alerts with the following rule. "%access_points.nummonclients >= "10""

This Alert displays correctly in the Notification (While the alert is happening). There is a + box next to the IP of the WLC to show the access points affected.

It does NOT display correctly in the Alert History. The same + box is there, but does not do anything, it does not display the list of access point affected by the alert that cleared or acknowledged. It just changes to -

alert log access point expansion broken final

@laf laf self-assigned this Mar 6, 2017

@djamp42

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@djamp42

djamp42 Mar 6, 2017

Contributor

Actually this does it for any alert, even the default port up/down doesn't display the ports.

Contributor

djamp42 commented Mar 6, 2017

Actually this does it for any alert, even the default port up/down doesn't display the ports.

@lock

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lock

lock bot May 17, 2018

This thread has been automatically locked since there has not been any recent activity after it was closed.

lock bot commented May 17, 2018

This thread has been automatically locked since there has not been any recent activity after it was closed.

@librenms librenms locked as resolved and limited conversation to collaborators May 17, 2018

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.