Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP

Loading…

problem with activesupport 3.0.4 #1

Closed
francescoagati opened this Issue · 2 comments

2 participants

@francescoagati

on ree 1.8.7

/site_ruby/1.8/rubygems.rb:233:in activate': can't activate activesupport (= 3.0.3, runtime) for ["activemodel-3.0.3", "tramp-0.1"], already activated activesupport-3.0.4 for ["tramp-0.1"] (Gem::LoadError)
from /Users/Francesco/.rvm/rubies/ree-1.8.7-2010.02/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems.rb:249:in
activate'
from /Users/Francesco/.rvm/rubies/ree-1.8.7-2010.02/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems.rb:248:in each'
from /Users/Francesco/.rvm/rubies/ree-1.8.7-2010.02/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems.rb:248:in
activate'
from /Users/Francesco/.rvm/rubies/ree-1.8.7-2010.02/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems.rb:249:in activate'
from /Users/Francesco/.rvm/rubies/ree-1.8.7-2010.02/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems.rb:248:in
each'
from /Users/Francesco/.rvm/rubies/ree-1.8.7-2010.02/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems.rb:248:in activate'
from /Users/Francesco/.rvm/rubies/ree-1.8.7-2010.02/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:35:in
require'
from test_tramp.rb:2

@francescoagati

i believe you should change gem dependency

gem 'activesupport', '3.0.0.beta4'
gem 'activemodel', '3.0.0.beta4'

@lifo
Owner

I've pushed a new gem with updated dependencies.

Thanks for reporting this!

This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.