Inject.setModuleRoot() fails in IE9 #170

Closed
fins2thright opened this Issue Sep 21, 2012 · 4 comments

Projects

None yet

3 participants

@fins2thright

This code fails when debugging in VS2012 using IE9 as the debugging browser

    <script type="text/javascript" src="Lib/inject.js"></script> 
    <script type="text/javascript">
        Inject.setModuleRoot("/Views");
        require.run("viewHello");
    </script>

, the error thrown is "0x800a1391 - Microsoft JScript runtime error: 'Inject' is undefined".

If I switch the debugging browser to Chrome and do nothing else, the code works as expected.

@fsimeon fsimeon was assigned Sep 24, 2012
@Jakobo
Contributor
Jakobo commented Sep 24, 2012

@fsimeon Can you look into this? Want to see what it might be about Vis. Studio that is tripping this up

Update: may be related to #164

@fsimeon
Contributor
fsimeon commented Sep 24, 2012

@fins2thright What version are you running. You can find this in inject.js, if you built it yourself it would exist in :
artifacts/dev/inject.js look for "INJECT_VERSION".

Thanks

@fins2thright

I am using 0.4.0-pre. Thanks for your help.

Walt Smith

-----Original Message-----
From: Fermin Simeon
Sent: 9/24/2012 6:22 PM
To: linkedin/inject
Cc: fins2thright
Subject: Re: [inject] Inject.setModuleRoot() fails in IE9 (#170)

@fins2thright What version are you running. You can find this in inject.js, if you built it yourself it would exist in :
artifacts/dev/inject.js look for "INJECT_VERSION".

Thanks


Reply to this email directly or view it on GitHub:
#170 (comment)

@Jakobo
Contributor
Jakobo commented Sep 26, 2012

At 0.4.0 pre, we should have a fix in the latest RC (deploying shortly)

@Jakobo Jakobo closed this Sep 26, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment