New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Checkout page not showing any forms #2

Open
vivekalagarsamy1991 opened this Issue Jul 10, 2017 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@vivekalagarsamy1991

Hello,

I'm new to opencart trying to setup multi seller environment for my client. I saw your clerkscart and tried to test it once before suggesting to the pro version. But when i deployed and tested to complete normal checkout use case. I couldn't complete the checkout process. But in demo URL: http://demo.clerkscart.com/index.php?route=checkout/checkout&seller_id=0 it is showing forms to fill. Please correct me if i'm wrong. Attached screenshots for your reference as well.
screenshot 1

@Evgenii-v

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Evgenii-v

Evgenii-v Jul 11, 2017

Collaborator

try to use firebug or etc - to see error.
To fix problem - need to find reason
as well as this may depend on your server settings.

Collaborator

Evgenii-v commented Jul 11, 2017

try to use firebug or etc - to see error.
To fix problem - need to find reason
as well as this may depend on your server settings.

@AG2301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AG2301

AG2301 Aug 1, 2017

Having similar issue steps would not expand, running at default too many error of these in logs:

PHP Notice: Undefined variable: text_checkout_check++++out_coupon in C:\wamp64\www\koopcm\upload\catalog\view\theme\default\template\checkout\checkout.tpl on line 283

Using Javascript checker on chrome i got this:

SyntaxError: Invalid Unicode escape sequence
/koopcm/upload/index.php?route=checkout/checkout&seller_id=0:444

OpenCart checkout works by default though. Also i am running on local wampserver

AG2301 commented Aug 1, 2017

Having similar issue steps would not expand, running at default too many error of these in logs:

PHP Notice: Undefined variable: text_checkout_check++++out_coupon in C:\wamp64\www\koopcm\upload\catalog\view\theme\default\template\checkout\checkout.tpl on line 283

Using Javascript checker on chrome i got this:

SyntaxError: Invalid Unicode escape sequence
/koopcm/upload/index.php?route=checkout/checkout&seller_id=0:444

OpenCart checkout works by default though. Also i am running on local wampserver

@Evgenii-v

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Evgenii-v

Evgenii-v Aug 1, 2017

Collaborator
Collaborator

Evgenii-v commented Aug 1, 2017

@AG2301

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@AG2301

AG2301 Aug 2, 2017

I know bout that, the thing is OpenCart checkout works by default , i am wondering why wouldn't this work by default as well as i have not change a thing php file or tpl. Everything else works though apart from this.

AG2301 commented Aug 2, 2017

I know bout that, the thing is OpenCart checkout works by default , i am wondering why wouldn't this work by default as well as i have not change a thing php file or tpl. Everything else works though apart from this.

@Evgenii-v

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Evgenii-v

Evgenii-v Aug 2, 2017

Collaborator
Collaborator

Evgenii-v commented Aug 2, 2017

@ztex010130816

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ztex010130816

ztex010130816 Aug 29, 2017

我也遇到同樣的問題,我無法完成結帳過程,help

我也遇到同樣的問題,我無法完成結帳過程,help

@ztex010130816

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ztex010130816

ztex010130816 Sep 3, 2017

Hello,

I'm new to opencart trying to setup multi seller environment for my client. I saw your clerkscart and tried to test it once before suggesting to the pro version. But when i deployed and tested to complete normal checkout use case. I couldn't complete the checkout process. But in demo URL: http://demo.clerkscart.com/index.php?route=checkout/checkout&seller_id=0 it is showing forms to fill. Please correct me if i'm wrong. Attached screenshots for your reference as well.

Hello,

I'm new to opencart trying to setup multi seller environment for my client. I saw your clerkscart and tried to test it once before suggesting to the pro version. But when i deployed and tested to complete normal checkout use case. I couldn't complete the checkout process. But in demo URL: http://demo.clerkscart.com/index.php?route=checkout/checkout&seller_id=0 it is showing forms to fill. Please correct me if i'm wrong. Attached screenshots for your reference as well.

@Evgenii-v

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Evgenii-v

Evgenii-v Sep 3, 2017

Collaborator

Ok, let's think about it ,
if this works on demo site - which is located on shared hosting
but does not work on your server (I think this is a localhost)
maybe you have or do not have some settings ? (on your server)

Collaborator

Evgenii-v commented Sep 3, 2017

Ok, let's think about it ,
if this works on demo site - which is located on shared hosting
but does not work on your server (I think this is a localhost)
maybe you have or do not have some settings ? (on your server)

@ztex010130816

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ztex010130816

ztex010130816 Sep 4, 2017

I use the apache server
I did not set some other settings
If it is in the localhost
Should I change some of my servers?
I did not see anything wrong
I did not change some php files

I use the apache server
I did not set some other settings
If it is in the localhost
Should I change some of my servers?
I did not see anything wrong
I did not change some php files

@ztex010130816

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ztex010130816

ztex010130816 Sep 26, 2017

I would like to ask you have tried to run on the localhost?
And use non-external domains
I still can not find the problem

I would like to ask you have tried to run on the localhost?
And use non-external domains
I still can not find the problem

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment