New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

swarfarm logs don't seem to work #57

Closed
ghost opened this Issue Oct 4, 2016 · 11 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@ghost

ghost commented Oct 4, 2016

Got everything set up with the latest version and the proxy is running fine, no errors and the .csv logs are all created, but no logs are showing up at swarfarm personal logs.

@PeteAndersen

This comment has been minimized.

Collaborator

PeteAndersen commented Oct 4, 2016

Did you follow the directions under "How to Contribute" in the personal log section? There is an additional requirement in addition to the directions for global logs.
https://swarfarm.com/data/log/mine/

@ghost

This comment has been minimized.

ghost commented Oct 4, 2016

Importing the -swarfarm.json? Yes, I've done that, got the ID associated with my account, tried it on my phone and tablet.

@PeteAndersen

This comment has been minimized.

Collaborator

PeteAndersen commented Oct 4, 2016

If your swarfarm account name is the same name as your github account, I can confirm the unique ID assigned by com2us is not associated with your swarfarm profile. Try importing one more time and let me know if there are any errors or issues during that process.

@ghost

This comment has been minimized.

ghost commented Oct 4, 2016

Yes, the name is the same. I did the import again, got the processing promt as well as the finalizing import page and after that the message that the import was successull.
I also did another dungeon run afterwards to see if something changed, but sadly doesn't looks like it.

@PeteAndersen

This comment has been minimized.

Collaborator

PeteAndersen commented Oct 4, 2016

Found it! My fault, an oversight when I switched user inventory to it's own table rather than being directly attached to the user profile table. Give me a minute and I will comment here again when the fix is live. Thank you for working through it with me.

@ghost

This comment has been minimized.

ghost commented Oct 4, 2016

No problem, and thank you for the great work you're doing =)

@PeteAndersen

This comment has been minimized.

Collaborator

PeteAndersen commented Oct 4, 2016

Alright, it's live. Try an import one more time and let me know when you've completed it and I'll confirm it's saving properly.

@ghost

This comment has been minimized.

ghost commented Oct 4, 2016

Alright, imported again.

@PeteAndersen

This comment has been minimized.

Collaborator

PeteAndersen commented Oct 4, 2016

Looks much better from my end. Logs should be working for you now.

@ghost

This comment has been minimized.

ghost commented Oct 4, 2016

Can confirm, it's working perfectly now. There's still a minor thing though: The contributions table at https://swarfarm.com/data/log/mine/ shows my dungeon runs not only on dungeons but at summons as well, while summons don't get displayed.

@PeteAndersen

This comment has been minimized.

Collaborator

PeteAndersen commented Oct 4, 2016

Fixed that as well, good catch. Closing this issue now.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment