Skip to content
Permalink
Branch: master
Commits on Oct 21, 2019
  1. Merge pull request #956 from ychin/fix-configure-macos-sdk

    ychin committed Oct 21, 2019
    Fix configure macos sdk
Commits on Oct 20, 2019
  1. Fix env var MACOSX_DEPLOYMENT_TARGET to work properly in configure sc…

    ychin committed Oct 20, 2019
    …ript
    
    Also update Travis to build Xcode 11, and remove Xcode 8 to keep number
    of targets limited.
Commits on Oct 17, 2019
  1. MacVim Snapshot 159

    ychin committed Oct 17, 2019
    Vim patch 8.1.2168
    
    Features:
    
    - Can now use autocommand to detect an OS appearance change (dark vs
      light mode). See `:help OSAppearanceChanged`. #766
    
    Fixes:
    
    - Fix text being clipped in macOS Catalina. #905
    - Fix "E432: Tags file not sorted" issue in macOS Catalina. #953. (Vim
      8.1.2152)
    
    Targets macOS 10.8+
    
    Script interfaces have compatibility with these versions:
    
    - Lua 5.3
    - Perl 5.18
    - Python2 2.7
    - Python3 3.7
    - Ruby 2.6
  2. Update doc tags

    ychin committed Oct 17, 2019
  3. Fix MMBackend to compile with new Vim modifier key functions

    ychin committed Oct 17, 2019
Commits on Oct 16, 2019
  1. patch 8.1.2168: heredoc assignment not skipped in if block

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Heredoc assignment not skipped in if block.
    Solution:   Check if "skip" is set. (closes #5063)
  2. patch 8.1.2167: mapping test fails on MS-Windows

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Mapping test fails on MS-Windows.
    Solution:   Remove all the existing Insert-mode mappings.
  3. patch 8.1.2166: rubyeval() not tested as a method

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Rubyeval() not tested as a method.
    Solution:   Change a test case.
  4. Update runtime files.

    brammool committed Oct 16, 2019
  5. patch 8.1.2165: mapping test fails on Mac

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Mapping test fails on Mac.
    Solution:   Remove the default Mac mapping.
  6. patch 8.1.2164: stuck when using "j" in a popupwin with popup_filter_…

    brammool committed Oct 16, 2019
    …menu
    
    Problem:    Stuck when using "j" in a popupwin with popup_filter_menu if a
                line wraps.
    Solution:   Check the cursor line is visible. (closes #4577)
  7. patch 8.1.2163: cannot build with +spell but without +syntax

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Cannot build with +spell but without +syntax.
    Solution:   Add #ifdef. (John Marriott)
  8. patch 8.1.2162: popup resize test is flaky

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Popup resize test is flaky. (Christian Brabandt)
    Solution:   Add the function to the list of flaky tests.
  9. patch 8.1.2161: mapping test fails

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Mapping test fails.
    Solution:   Run the test separately.
  10. patch 8.1.2160: cannot build with +syntax but without +terminal

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Cannot build with +syntax but without +terminal.
    Solution:   Add #ifdef.
  11. patch 8.1.2159: some mappings are listed twice

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Some mappings are listed twice.
    Solution:   Skip mappings duplicated for modifyOtherKeys. (closes #5064)
  12. patch 8.1.2158: terminal attributes missing in Terminal-normal mode

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Terminal attributes missing in Terminal-normal mode.
    Solution:   Use "syntax_attr".
  13. MacVim Snapshot 158

    ychin committed Oct 16, 2019
    Vim patch 8.1.2102
    
    Features:
    
    - Can now use autocommand to detect an OS appearance change (dark vs
      light mode). See `:help OSAppearanceChanged`. #766
    
    Fixes:
    
    - Fix text being clipped in macOS Catalina. #905
    
    Targets macOS 10.8+
    
    Script interfaces have compatibility with these versions:
    
    - Lua 5.3
    - Perl 5.18
    - Python2 2.7
    - Python3 3.7
    - Ruby 2.6
  14. Merge pull request #957 from ychin/fix-font-initialization

    ychin committed Oct 16, 2019
    Fix font initialization pulling in extra metadata
  15. Fix font initialization pulling in extra metadata

    ychin committed Oct 16, 2019
    Recent fix to font initialization (#927) seems to have caused issues
    with other fonts. Keep the fix but revert to the old way of font
    initialization by manually creating a new one with point size to not use
    the other aspects of the font to keep the behavior consistent with
    previous behavior
    
    Fix #928
  16. patch 8.1.2157: libvterm source files missing from distribution

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Libvterm source files missing from distribution.
    Solution:   Rename source files. (closes #5065)
  17. patch 8.1.2156: first character after Tab is not highlighted

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    First character after Tab is not highlighted.
    Solution:   Remember the syntax attribute for a column.
  18. patch 8.1.2155: in a terminal window 'cursorlineopt' does not work pr…

    brammool committed Oct 16, 2019
    …operly
    
    Problem:    In a terminal window 'cursorlineopt' does not work properly.
    Solution:   Check the 'cursorlineopt' value. (closes #5055)
  19. patch 8.1.2154: quickfix window height wrong when there is a tabline

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Quickfix window height wrong when there is a tabline. (Daniel
                Hahler)
    Solution:   Take the tabline height into account. (closes #5058)
  20. patch 8.1.2153: combining text property and syntax highlight is wrong

    brammool committed Oct 16, 2019
    Problem:    Combining text property and syntax highlight is wrong. (Nick
                Jensen)
    Solution:   Compute the syntax highlight attribute much earlier.
                (closes #5057)
Commits on Oct 15, 2019
  1. patch 8.1.2152: problems navigating tags file on MacOS Catalina

    brammool committed Oct 15, 2019
    Problem:    Problems navigating tags file on MacOS Catalina.
    Solution:   Use fseek instead of lseek. (John Lamb, fixes #5061)
Commits on Oct 14, 2019
  1. patch 8.1.2151: state test is a bit flaky

    brammool committed Oct 14, 2019
    Problem:    State test is a bit flaky.
    Solution:   Add to the list of flaky tests.
  2. patch 8.1.2150: no test for 'ttymouse' set from xterm version response

    brammool committed Oct 14, 2019
    Problem:    No test for 'ttymouse' set from xterm version response.
    Solution:   Test the three possible values.
  3. patch 8.1.2149: crash when running out of memory very early

    brammool committed Oct 14, 2019
    Problem:    Crash when running out of memory very early.
    Solution:   Do not use IObuff when it's NULL. (closes #5052)
Commits on Oct 13, 2019
  1. patch 8.1.2148: no test for right click extending Visual area

    brammool committed Oct 13, 2019
    Problem:    No test for right click extending Visual area.
    Solution:   Add a test. (Dominique Pelle, closes #5018)
  2. patch 8.1.2147: crash when allocating memory fails

    brammool committed Oct 13, 2019
    Problem:    Crash when allocating memory fails. (Zu-Ming Jiang)
    Solution:   Check that 'spellcapcheck' is not NULL. (closes #5048)
  3. patch 8.1.2146: build failure

    brammool committed Oct 13, 2019
    Problem:    Build failure.
    Solution:   Include omitted changed file.
  4. patch 8.1.2145: cannot map <C-H> when modifyOtherKeys is enabled

    brammool committed Oct 13, 2019
    Problem:    Cannot map <C-H> when modifyOtherKeys is enabled.
    Solution:   Add the <C-H> mapping twice, both with modifier and as 0x08.  Use
                only the first one when modifyOtherKeys has been detected.
Commits on Oct 12, 2019
  1. patch 8.1.2144: side effects when using t_ti to enable modifyOtherKeys

    brammool committed Oct 12, 2019
    Problem:    Side effects when using t_ti to enable modifyOtherKeys.
    Solution:   Add t_TI and t_TE.
Older
You can’t perform that action at this time.