Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

The bin/magento console tool shows misleading message #3052

Closed
ajzele opened this issue Jan 20, 2016 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@ajzele
Copy link

commented Jan 20, 2016

The [InvalidArgumentException] There are no commands defined in the "deploy:mode" namespace. when permissions are inadequate, see here https://db.tt/S4Y4yDyE

Seems a bit misleading.

@dmitry-fedyuk

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jan 25, 2016

@mazhalai

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 8, 2016

This is related to a ticket we are already working on: MAGETWO-49955

@mazhalai

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented May 10, 2016

@ajzele this has been fixed in the develop branch in scope of #2335. Please have a look and create a new ticket if issues arise.

@mazhalai mazhalai closed this May 10, 2016

@joshspivey

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jan 11, 2017

For me I had to manaully rm -Rf var/di/*
sudo php bin/magento setup:upgrade
sudo php bin/magento setup:di:compile

now I dont get
[InvalidArgumentException]
There are no commands defined in the "deploy:mode" namespace.

I get this

sudo php bin/magento deploy:mode:set developer
Enabled developer mode.

:)

hope that helps...

magento-team pushed a commit that referenced this issue Sep 18, 2018

Merge pull request #3052 from magento-thunder/MAGETWO-94196
Fixed issues:
- MAGETWO-94196: [2.1] The fix of incorrect date format was lost since 2.1.13
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.